Doorzoek onze website

De allround opleider in de technische ICT

Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website! 

Wij zijn vanuit een specialist in elektronica-opleidingen gegroeid naar een allround opleider voor iedereen die te maken heeft of krijgt met technische ICT. Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Onze opleidingen worden "in huis" ontwikkeld samen met een team van vakdocenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan je over. 

Praktijkgericht onderwijs

Bij ons is theoretische kennis altijd gekoppeld aan een sterke link naar de praktijk. Wij maken je tijdens de studie bewust van hoe en waarom je het geleerde toepast en wat dit bijdraagt in het groter geheel van je organisatie. Op deze wijze kun je het geleerde effectief opslaan en zowel tijdens als na de studie toepassen in je eigen werksituatie. Hierdoor stijgt je waardering, inzet en motivatie voor je functioneren. Studeren wordt zo nog leuker! 

Trainingen, e-learnings en zelfstudies

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van meer dan 250 opleidingen en trainingen op zowel mbo- als hbo-niveau. Wij verzorgen opleidingen in de volgende technieken:

Graag helpen wij jou je studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden je van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van je examen. Neem contact op met onze opleidingsadviseur Wilfried Buijs voor een vrijblijvend opleidingsadvies via 026 - 3 544 650 of via info@dirksen.nl.

Twijfel je of een van onze cursussen wat voor jou is? Bekijk dan of er een proefles aanwezig is. Hiermee krijg je een indruk van de opzet, het niveau van de lesstof en het taalgebruik van de cursus.

Erkende mbo- en hbo-opleidingen

Binnen het Dirksen MBO-College en Hogeschool Dirksen bieden wij erkende mbo- en hbo-opleidingen waarbij je werken en leren combineert. Zelfstudie, colleges en praktijkopdrachten wisselen elkaar af. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach en docenten uit de praktijk. Bekijk ons opleidingsaanbod:

Mbo-opleidingen Telecommunicatie 
HBO Technische informatica

Maatwerk en incompany

De kwaliteit van je medewerkers verhogen? De kennis en vaardigheden van je medewerkers op één niveau krijgen of je medewerkers behouden? Wij hebben altijd een passende oplossing, waar je ook in de technische ICT tegenaan loopt. Ons gehele opleidingsaanbod kunnen wij voor bedrijven naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, de locatie of de prijs, onze opleidingsadviseur Nick Tielemans informeert je graag over de mogelijkheden.

Meer over maatwerk >

Vragen?
Neem contact op met onze opleidingsadviseurs:

Wilfried Buijs

Wilfried Buijs en Koen Cuppen
info@dirksen.nl 
026 - 3 544 650

Gratis studiegids aanvragen

Vraag hier de gratis studiegids aan en ontdek de opleidingsmogelijkheden voor jou of jouw bedrijf.