Je kunt bij ons veilig klassikale trainingen volgen en examen doen. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Over Dirksen

Dirksen Opleidingen is vanuit een specialist in elektronica-opleidingen gegroeid naar een allround opleider voor iedereen die te maken heeft of krijgt met technische ICT. Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Onze opleidingen worden "in huis" ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan je over. 

Bij ons is theoretische kennis altijd gekoppeld aan een sterke link naar de praktijk. Wij maken je tijdens de studie bewust van hoe en waarom je het geleerde toepast en wat dit bijdraagt in het groter geheel van je organisatie. Op deze wijze kun je het geleerde effectief opslaan en zowel tijdens als na de studie toepassen in je eigen werksituatie. Hierdoor stijgt je waardering, inzet en motivatie voor je functioneren. Studeren wordt zo nog leuker! 

Graag helpen wij jou je studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden je van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van je examen. Neem contact op met onze opleidingsadviseur Wilfried Buijs voor een vrijblijvend opleidingsadvies.

Ook voor maatwerk en incompany

Bij Dirksen kun je kiezen uit een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen op zowel mbo- als hbo-niveau. Ons gehele opleidingsaanbod kunnen wij voor bedrijven naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, de locatie of de prijs, onze opleidingsadviseur Koen Cuppen informeert je graag over de mogelijkheden.

Vragen?
Neem contact op met onze opleidingsadviseurs:

Wilfried Buijs

Wilfried Buijs en Koen Cuppen
info@dirksen.nl 
026 - 3 544 650

Gratis studiegids aanvragen

Vraag hier de gratis studiegids aan en ontdek de opleidingsmogelijkheden voor jou of jouw bedrijf.