Doorzoek onze website

Voor tele- en datacommunicatienetwerken wordt nog volop gebruik gemaakt van koperkabels. Ook nieuwe infrastructuren worden aangelegd met koperkabels. Dit betekent dat tot ver in de toekomst behoefte blijft aan monteurs, die koperinfrastructuren aanleggen en onderhouden en storingen oplossen. Wij spelen hierop in door het ontwikkelen en uitvoeren van actuele opleidingen voor monteurs, projectleiders en uitvoerders.

Certificering en hercertificering
Een groot aantal van de opleidingen sluit je af met een certificering dat onder toezicht staat van de Certification Board Telecom (CBT). Alleen medewerkers met een geldig certificaat zijn geautoriseerd om te werken in de kopernetwerken van diverse operators. Na het verlopen van de geldigheidsduur van de certificering, dien je je binnen 6 maanden opnieuw te certificeren via een hercertificering.

Coaching en effectiviteitstraining
Met de praktijkgerichte training Klantgericht werken in de telecom verhoog je je als monteur, engineer of civiele medewerker je score op 'first time right', kweek je vertrouwen bij de klant, voorkom je klachten en verlaag je de productietijd. Dat is voor jou prettig werken en je werkgever creëert hiermee een lerende organisatie en bespaart geld. 

Klik op de opleiding voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder.