Doorzoek onze website

Zonder computers en netwerken, wordt er geen order ingevoerd, gaat er geen factuur de deur uit, kan er niet worden gemaild en komen er ook geen inkomsten binnen. Je weet dan ook wanneer er een storing is aan de computers of het netwerk dit direct gevolgen heeft binnen je organisatie of de organisatie waaraan je ICT-diensten verleent.

Kennis, vaardigheden en inzicht over het opzetten, onderhouden en beveiligen van netwerken en het koppelen van hard- en software binnen netwerken is cruciaal. Maar ICT gaat natuurlijk verder. Het inrichten, organiseren en beheren van informatiesystemen en applicaties en het optimaliseren van de informatiebehoefte van je organisatie met IT-diensten. Dirksen Opleidingen ontwikkelt en onderhoudt je competenties op het gebied van computer- en netwerktechniek voor optimaal functionerende ICT-voorzieningen binnen je organisatie.

Klik op de opleiding voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder. 

Besturingssystemen