Je kunt bij ons veilig klassikale trainingen volgen en examen doen. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Hogeschool Dirksen

Behaal je Ad of Bachelor terwijl je werkt

Studeren aan Hogeschool Dirksen betekent dat je de studie combineert met je werk. Al tijdens je studie leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen je organisatie. Je wordt daarbij geholpen door kundige docenten en een persoonlijke coach. Zo ben je aantoonbaar klaar voor de volgende stap in je carrière!

Onze voordelen:

Opleidingsaanbod HBO Technische informatica:


Aanvang
Bovenstaande opleidingen starten in februari en september. De colleges (1x per 14 dagen) vinden plaats van 16:30 tot 20:30 uur in Maarssen. 

Persoonlijke intake
Wanneer jij of je werkgever in een hbo-opleiding investeert, dan wil je graag weten of een hbo-opleiding haalbaar voor je is. Daarom nemen wij een persoonlijke intake af voor de start van de hbo-opleiding. Naast het feit dat je het juiste opleidingsniveau moeten hebben, bespreken wij tijdens de intake je competenties en motivatie. Zo weet je zeker dat jij of je werkgever de juiste investering maakt en kun je vol vertrouwen starten aan je studie.  
Meer info en aanmelden hbo-intake >

Wel studeren, maar nog geen werkgever?
Dirksen heeft een unieke samenwerking met het technisch detacheringsbureau Xelvin, waardoor je kosteloos de Associate degree Industriële automatisering kunt volgen én een betaalde baan krijgt.
Iets voor jou? Lees snel verder >

Starten met hbo-studie?
Wij ontmoeten je graag bij een persoonlijke intake. Voor het startmoment op 2 september, kun je tot uiterlijk 20 augustus op intake komen. Meld je nu aan! 

imagePiet Blaas

Frances Roelofs en Piet Blaas
hogeschool@dirksen.nl
026 - 3 544 646

Digitale hbo-brochure
Wil jij meer info ontvangen over de hbo-studierichtingen en de verschillen tussen Ad en Bachelor? Download onze digitale brochure:

Wat is een Associate degree?

De vraag naar Associate degree-opleidingen stijgt snel. Met een Associate degree op zak, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Maar wat is een Associate degree en waarom zou je ervoor kiezen?

Reviews

Resultaat studie: geautomatiseerde regenwatersystemen + enorme bedrijfsgroei

Lees verder

IJzersterke afstudeerpresentatie van hbo-student Industriële automatisering

Lees verder

Scriptie zorgt voor nieuwe invalshoek om overzicht en gebruiksgemak te creëren

Lees verder

Alle hbo reviews bekijken

Lees verder