Doorzoek onze website

Dirksen MBO-College

De erkende weg naar gepassioneerd vakmanschap
Je wilt binnen het vakgebied ICT-telecommunicatie aan de slag gaan, doorgroeien, een betere vakman worden, je ervaring omzetten naar een diploma, salarisverhoging of juist je baan behouden? Jezelf blijven ontwikkelen is niet alleen nuttig, maar ook leuk!

Waarom een mbo-opleiding volgen?
Korte trainingen volgen of toch kiezen voor een volledige mbo-opleiding? Afhankelijk van op welk niveau je instapt in het mbo, duurt een mbo-studie 2 tot 4 jaar. Dat lijkt lang, maar een erkend mbo-diploma is alle tijd en investeringen waard. Je staat sterker in je functie en op de arbeidsmarkt. Uiteraard wil je dan graag snel resultaat zien en plezier hebben in het studeren. Daardoor blijf je gemotiveerd en boek je mooie resultaten. 

Daarom zijn de mbo-opleidingen bij het Dirksen MBO-College zeer praktijkgericht. Je krijgt de belangrijkste theoretische kennis aangereikt en voor de rest ben je vooral praktisch bezig, met aansluiting op je werkzaamheden bij je werkgever. Bovendien ontvang je al tijdens je studie waardevolle certificaten.

Wij bieden de onderstaande mbo-opleidingen in BBL-vorm:

Opleidingsaanbod Telecommunicatie
Dankzij complexe infrastructuren aan koper- of glasvezelkabels in de grond kun je thuis en op je werk iedere dag gebruikmaken van internet en telefonie. Voor de uitbreiding, vernieuwing en het onderhoud van deze infrastructuur zijn monteurs en technici nodig die glasvezel- en/of kopernetwerken aanleggen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verrichten. Wij bieden daarvoor de onderstaande twee opleidingen:

Opleidingsaanbod ICT support
Via de complexe koper- en glasvezelinfrastructuren worden de consumenten en zakelijke klanten voorzien van ICT-diensten. Voor medewerkers die deze diensten (gaan) installeren, onderhouden en service verlenen, bieden wij de volgende opleiding:

Financieel aantrekkelijk
Onze mbo-opleidingen zijn financieel erg aantrekkelijk voor je werkgever dankzij de subsidieregeling praktijkleren. De subsidie bedraagt maximaal € 2700,- per studiejaar.

Hulp nodig?
Neem contact op met onze studieadviseurs:

Diana van GellecumAngela van Luijn
Diana van Gellecum en Angela van Luijn
telecom@dirksen.nl
026 - 3 544 658

Achttien monteurs starten BBL-traject bij VolkerWessels Telecom 

Lees verder >