Doorzoek onze website

Maatwerk en meer

Heb je binnen je organisatie behoefte aan (extra) training voor je medewerkers? Is deze behoefte ontstaan door technologische ontwikkelingen, wijzigingen in werkomstandigheden of groei van de organisatie? Neem dan eens contact op met Dirksen Bedrijfsopleidingen. Dirksen Bedrijfsopleidingen is gespecialiseerd in het oplossen van opleidingsproblemen op die werkvelden waar de ontwikkelingen het snelst gaan: Industriƫle automatisering, Elektrotechniek, Datacom & netwerken, Telecom en ICT. Dirksen biedt het bedrijfsleven en de overheid een groot aantal verschillende opleidingsmogelijkheden en faciliteiten.

Voor alle trainingen kun je terecht in onze goed uitgeruste trainingscentra. Wij hebben trainingscentra in Elst (Gld.), Tilburg en Maarssen.

Werkwijze

Op basis van de behoefte binnen je organisatie en het kennisniveau van je medewerkers maken wij, in nauw overleg met functionarissen binnen je organisatie, een opleidingsplan. Dit opleidingsplan vormt de basis voor de invulling van concrete opleidingen.

Dirksen onderzoekt je concrete opleidingsbehoefte en vertaalt deze naar didactische modellen. Met pilots wordt het effect hiervan gemeten. Vervolgens worden de didactische modellen op grotere schaal ingevoerd. Dirksen beoogt hiermee een continue verbetering van opleidingen.

In overleg met onze opleidingsadviseur bepaal je waar, wanneer en hoe de uitvoering plaatsvindt. Wij verwerken deze gegevens dan tot een totaalconcept waar jij en wij achter staan.

Organisaties waarvan medewerkers regelmatig cursussen of trainingen volgen bij Dirksen kunnen een samenwerkingsovereenkomst afsluiten met daaraan gekoppeld een aantrekkelijke korting op het cursusgeld.

Meer diensten 

Naast maatwerktrajecten biedt Dirksen Opleidingen je nog een aantal andere faciliteiten:

Actualiseren en toegankelijk maken van content 
Dirksen actualiseert je eigen lesmateriaal. Hiervoor schakelen wij vakinhoudelijke auteurs in. Dirksen maakt je leerstof toegankelijk en verzorgt de projectleiding. Wanneer je dat wenst, gaan wij op zoek naar beschikbare content en/of leermiddelen. Hiermee vormen wij de basis van een opleiding.

Werven, begeleiden en professionaliseren van docenten 
Ben je op zoek naar een geschikte docent? Dirksen beschikt over een pool van docenten in vaste dienst en heeft daarnaast contact met een groot aantal inzetbare freelance docenten. Dirksen werft op verzoek ook geheel nieuwe docenten. Wanneer je het prestatieniveau van je docententeam wilt verhogen, onderzoekt Dirksen op welke manier dit kan worden bereikt en zet zich samen met jou in om de geformuleerde doelstellingen te bereiken.

Toetsing en testing 
Dirksen beschikt over een uitgebreide itembank voor de technische ICT. Hieruit kunnen ingangstoetsen en post-testen op maat worden samengesteld.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Dirksen biedt aan bedrijven en instellingen, dan kun je altijd een afspraak maken met onze opleidingsadviseur Koen Cuppen.

Vragen?
Neem contact op met onze opleidingsadviseur:

Nick Tielemans
n.tielemans@dirksen.nl
T 026 - 3 544 643
M 06 - 15 13 33 70