Doorzoek onze website

Gratis proefles aanvragen

Twijfel je nog of een van onderstaande cursussen iets voor jou is? Bekijk dan op je gemak een proefles uit de cursus naar keuze. Zo krijg je een indruk van de opzet, het niveau van de lesstof en het taalgebruik van de cursus.  

Klik op de cursus waarvan jij een proefles aan wil vragen, vul je gegevens in en ontvang direct de proefles in jouw mailbox. 

Basiskennis programmeren

Als je nog geen enkele programmeerervaring hebt, maar wel wilt leren programmeren, dan is de cursus Basiskennis programmeren voor jou de sleutel tot succes.

Programmeren in C#

C# is momenteel de sterkst groeiende programmeertaal, die in vergelijking met andere programmeertalen makkelijker aan te leren is.

PLC-programmeren

Na het volgen van deze cursus kun je de opbouw en werking van PLC-systemen, instructiesets en simulaties verklaren en toepassen bij het programmeren in PLC's.

Microcontrollers

In onze praktijkgerichte cursus Microcontrollers leer je met de bijgeleverde Arduino Uno en simulatiesoftware een ATmega microcontroller programmeren, zodat deze diverse functies uitvoert.

Elektriciteitsleer

Met de cursus Elektriciteitsleer leg je een goede basis voor een verdere opleiding in de elektronica, telecommunicatie en technische ICT. 

Analoge elektronica

Na deze cursus beschik je over basiskennis van analoge elektronica. Deze kennis is onmisbaar voor medewerkers die werken aan elektronische apparatuur. 

Elektrotechniek

Met deze cursus maak je een uitstekende start in de elektrotechniek. Je krijgt op praktische wijze kennis van onderwerpen en toepassingen uit de elektrotechniek.

Robotica met Real-Time UML

Je leert in de cursus Robotica een applicatie ontwerpen in een real-time omgeving van de robotica. Dit is niet alleen interessant, maar ook erg leuk!

PC-servicetechniek

In de praktijkgerichte cursus PC-servicetechniek leer je pc’s assembleren, installeren, configureren en ze te verbinden met internet.