Doorzoek onze website

Werken bij Dirksen opleidingen

Iedere medewerker is uniek. Daarom creƫert Dirksen Opleidingen een werksituatie waarbij iedere medewerker optimaal zijn/haar deskundigheid kan uitvoeren.

Dirksen biedt een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Samenwerking, communicatie, competentie, flexibiliteit en eigen initiatief zijn voor ons belangrijke ingrediƫnten, waarbij een goed werkklimaat, goede voorzieningen en werkplezier belangrijke pijlers zijn. De inzet van onze organisatie is gericht op onze klant, die zich bij ons thuis kan voelen.


Accountmanager Telecominfrastructuren

Blink jij uit in klantcontact? Als accountmanager/ opleidingsadviseur heb je een uitdagende functie waarin je al je vaardigheden inzet om organisaties en hun medewerkers te versterken door middel van onze leeroplossingen

Backoffice medewerker
(16 uur per week)

Je krijgt de kans om op het snijvlak van accountmanagement en business development te werken en bent verantwoordelijk voor grote opdrachtgevers binnen de diverse telecominfrastructuren van Nederland!

Open sollicitatie 

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of een jong talent, wij nodigen je uit om jouw sollicitatie bij ons achter te laten!


Onze afdelingen:

Studieadvies
Als studieadviseur help je klanten bij hun studiekeuze, dit kan telefonisch zijn of per mail. Ook is het mogelijk om op afspraak een uitgebreid persoonlijk advies te geven op ons hoofdkantoor aan de Nijverheidsweg 21 te Elst (Gld.). Klanten kunnen dan ook een kijkje nemen in ons studiemateriaal.

Studiebegeleiding en huiswerkcorrectie
Deze afdeling beantwoordt inhoudelijke en administratieve vragen van cursisten en houdt de voortgang van cursisten in de gaten. Daar waar nodig helpen en motiveren zij cursisten om hun studie goed te laten verlopen. 

Examenbureau
De meeste cursussen van Dirksen worden afgesloten met een officieel examen. Ons examenbureau organiseert een of twee maal per maand een examendag. De kandidaten horen dezelfde dag nog van het examenbureau of ze het examen hebben behaald. 

Docententeam
Onze docenten zijn kenners van de beroepspraktijk. Zij zorgen ervoor dat cursisten de relatie met de actualiteit en hun werk leggen. Zo kan de cursist zich volledig inleven in de lesstof.

Ontwikkeling
Onze opleidingen worden "in huis" ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan cursisten over.

Marketing
De afdeling marketing regelt de communicatie naar klanten en prospects via onder andere internet, nieuwsbrieven, studiegidsen en beurzen.

Openstaande vacatures: