Doorzoek onze website

Wil je het officiële Cisco CCNA-certificaat behalen en/of wil je meer praktijkervaring opdoen met Cisco-apparatuur? Volg de CCNA-trainingen bij Dirksen Opleidingen.
De CCNA v7.0 bootcamp is voor iedereen die uitgebreide ervaring met pc’s en netwerken en kennis van IP-adressering heeft. Enige basiskennis van Cisco netwerkapparatuur programmeren is een pre. Beschik je hier niet over, volg dan onze Basic CCNA v7.0 praktijktraining (keuze uit uniek Nederlandstalig of officieel Engelstalig Cisco lesmateriaal) en daaropvolgend de Advanced CCNA v7.0 praktijktraining. Na de bootcamp en advanced training ben je optimaal voorbereid op het nieuwste CCNA-examen 200-301.

Trainingen met startgarantie
Wij geven op onze CCNA-trainingen een startgarantie af. Dit houdt in dat de geplande trainingen gegarandeerd doorgaan op de aangegeven locaties. De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde en ervaren trainers. Je ontvangt bij deze trainingen studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens en je krijgt 3 maanden ondersteuning van je docent en van het interactieve online studieplatform. 

Individueel leertraject (ILT)
Je volgt de CCNA v7.0 bootcamp en Advanced CCNA v7.0 praktijktraining via het Individueel leertraject (ILT) principe. Dit houdt in dat je onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject volgt. De trainer geeft op basis van een intakegesprek een opleidingsadvies over het aantal benodigde trainingsdagen. Dit opleidingsadvies is leidend voor het aantal trainingsdagen en daarop geven wij ook een vaste prijsgarantie. Mocht je toch langer nodig hebben dan de door ons geadviseerde aantal dagen, dan brengen wij geen extra kosten in rekening.

Interactief online studieplatform
Doordat wij Cisco Networking Academy zijn, krijg je 3 maanden ondersteuning van NetSpace. Dit interactieve online studieplatform biedt je vele voordelen:

  • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatietool waar je netwerken mee kunt ontwerpen, bouwen, troubleshooten en kunt experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
  • Personal Notifications & Agenda: je persoonlijke NetSpace agenda kun je laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van jouw trainingsschema;
  • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
  • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook, Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.


Klik op de training voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder.