Doorzoek onze website

KPN wil de kwaliteit van de netwerkadministratie systemen verhogen en gaf Dirksen Opleidingen de opdracht een groeitraject te ontwikkelen, waardoor de komende jaren de kwaliteit van de gebruikers en dus de betrouwbaarheid van de systemen gaat toenemen. Dit heeft geleid tot een nieuwe certificeringstructuur. Alle gebruikers van de netwerkadministraties van KPN dienen in het bezit te zijn van een geldig certificaat. Voor de netwerkadministraties KANVAS, GEOS FOW en Zsmart biedt Dirksen Opleidingen je de volgende mogelijkheden voor opleidingen en certificeringen.

Basis netwerkadministratie
Voor de gebruikers van de netwerkadministraties is een basisopleiding netwerkadministratie ontwikkeld die noodzakelijk is om je werkzaamheden in de netwerkadministraties te kunnen uitvoeren. Je krijgt hierin een duidelijk beeld van hoe de netwerken van KPN zijn opgebouwd. 

Netwerkadministratie opleidingen en certificeringen
Wij bieden de volgende opties voor het behalen van de benodigde certificaten: 

  • complete netwerkadministratie opleidingen inclusief certificering voor nieuwe autorisaties;
  • netwerkadministratie certificering per module voor medewerkers die intern een opleiding hebben gevolgd;
  • clustercertificeringen voor medewerkers met bestaande autorisaties waarvan het certificaat is verlopen en op het eindniveau (autorisatie) getoetst moeten worden;
  • maatwerkopleidingen inclusief certificering voor nieuwe en bestaande gebruikers. 

Netwerkadministratie opleidingen en certificeringen in het buitenland
Onze docenten verzorgen de opleidingen en certificeringen ook in het buitenland in de Engelse taal. Het is ook mogelijk om voor medewerkers in het buitenland de certificeringen te verzorgen op afstand. Hierbij wordt online door een certificeerder in Nederland de certificering in het buitenland afgenomen. Wil je een offerte aanvragen voor opleidingen en certificeringen in het buitenland of meer weten over certificeren op afstand, neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Klik op de opleiding voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder.