Doorzoek onze website

De gevolgen van de klimaatverandering zijn wereldwijd inmiddels goed zichtbaar en het is duidelijk dat er actie genomen moet worden. De overheid heeft de klimaatwet geformuleerd, particulieren starten eigen initiatieven en er wordt een alsmaar groter beroep gedaan op de installatiebranche voor duurzame energie-installaties.

Hierdoor zijn technologische innovaties en vooral veel technisch goed opgeleide professionals nodig. Om die reden biedt Dirksen opleidingen op het gebied van duurzame installaties.

Op mbo-niveau leren deelnemers niet alleen installaties te plaatsen, te onderhouden en te inspecteren, maar ook de ICT-aspecten van een installatie. Zo leren ze een nieuwe installatie op te nemen in een TCP/IP-netwerk, om controle hierop uit te oefenen. Zo kunnen ze deze monitoren, bijsturen en bestaat de mogelijkheid deze aan te sturen met domotica. De modules op hbo-niveau betreffen ofwel grotere installaties, of een verdieping in toegepaste technieken die van belang zijn voor de energietransitie.

Klik op de opleiding voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder.