Doorzoek onze website

Om de kwaliteit van de aanleg van kabeltelevisie netwerken en inhuis installaties te verhogen en te garanderen, heeft Techniek Nederland samen met NLkabel een certificeringsregeling opgesteld, gebaseerd op de door OTIB ontwikkelde eindtermen. De Stichting Examinering Certificering Telecom CAI (SECT) is verantwoordelijk voor de eindtermen en het afnemen van de examens. 

Deelnemers die een examen hebben gehaald, ontvangen een certificaat. Het bezit van een certificaat biedt de garantie dat een werknemer gekwalificeerd is voor het verrichten van bepaalde werkzaamheden. Wij bieden trainingen en examentrainingen aan die opleiden voor de SECT-certificeringen (volgens certificatiematrix 2018). Zie hiervoor het onderstaande overzicht. 

De e-learning module Basis CAI dient als opstap naar de SECT-opleidingen. Het is een theoretische en praktische basis voor het werkveld van de CAI-monteur.

Coaching en effectiviteitstraining
Met de praktijkgerichte training Klantgericht werken in de telecom verhoog je je als monteur, engineer of civiele medewerker je score op 'first time right', kweek je vertrouwen bij de klant, voorkom je klachten en verlaag je de productietijd. Dat is voor jou prettig werken en je werkgever creëert hiermee een lerende organisatie en bespaart geld. 

Klik op de opleiding voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail naar info@dirksen.nl of bel ons op 026 - 3 544 644. Wij helpen je graag verder.