Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website


Nieuwsbrief oktober 2020

In deze editie:

 • Online paneldiscussie Smart Building en facilitering met indoor wireless
 • Nieuwe Inhome monteurs binnen tien weken paraat bij VolkerWessels Telecom
 • IJzersterke afstudeerpresentatie bij hbo-student industriële automatisering
 • CCNA-trainingen vernieuwd
 • Veilig trainingen volgen en examen doen
 • Laatste kans voor aanvragen waardebon online leren
 • Ontwikkelbudget te besteden?

Online paneldiscussie
'Smart Building en facilitering met indoor wireless'


Tijdens de online conferentie 'Bits, Bricks & Behaviour' van de FHI verzorgen wij een online paneldiscussie over Smart Building en facilitering met indoor wireless.

Wanneer: 12 november van 11:00 - 12:00 uur (online)

Koen Mioulet, gespreksleider van de paneldiscussie, vertelt aan de hand van concrete projecten en business cases hedendaagse uitdagingen in: digitalisering, duurzaamheid, gebruikersbeleving, energietransitie en data-analyse.

Dit doet hij samen met sprekers uit het werkveld Gebouwautomatisering:

 • SPIE over gebouwgebonden wireless infrastructuur ten behoeve van smart building data - Geert Nysingh
 • VodafoneZiggo over gebouwbeheer en IoT uit het mobiele netwerk - Jan Willem de Beaufort
 • Smart Building en 5G project Johan Cruijff ArenA - Huib Pasman


Een interactieve discussie, waarin je live je mening kunt geven en vragen kunt stellen.

Meer info en gratis aanmelden >>

Nieuwe Inhome monteurs binnen tien weken paraat bij VolkerWessels Telecom


‘Als je een nieuwe rekruut een geweer geeft, dan ga je er ook niet gelijk mee schieten. Nee, je begint eerst met een uitgebreide uitleg van het wapen. Wel handig dat je voorkant van de achterkant kan onderscheiden. Dat was een waardevolle les die ik in de krijgsmacht leerde. Die les geef ik graag door,’ begint Cor Rombout zijn verhaal.

Deze week startte een nieuwe klas voor Inhome monteur total connectivity. Cor is vanuit VolkerWessels Telecom (VWT) betrokken als coördinator opleidingen.

Lees verder >>

IJzersterke afstudeerprestatie van hbo-student industriële automatisering


Joop Hartogs is in sneltreinvaart afgestudeerd voor zijn hbo-studie industriële automatisering. Hij wist de examencommissie te imponeren met een geslaagde afstudeerpresentatie over een Product Installed Based Report Application (PIBRA). Hij werkt bij Danieli Corus, een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met het ontwerpen, leveren, installeren en in bedrijfstellen van installaties voor hoogovens en staalfabrieken.

Lees verder >>

CCNA-trainingen vernieuwd


Wil je het officiële Cisco CCNA-certificaat behalen en/of wil je meer praktijkervaring opdoen met Cisco-apparatuur? Volg de vernieuwde CCNA-trainingen bij Dirksen Opleidingen.De CCNA v7.0 bootcamp is voor iedereen die uitgebreide ervaring met pc’s en netwerken en kennis van IP-adressering heeft. Enige basiskennis van Cisco netwerkapparatuur programmeren is een pre. Beschik je hier niet over, volg dan onze Basic CCNA v7.0 praktijktraining (met keuze uit Nederlandstalig of Engelstalig lesmateriaal) en daaropvolgend de Advanced CCNA v7.0 praktijktraining. Na de bootcamp en advanced training ben je optimaal voorbereid op het nieuwste CCNA-examen 200-301.

Trainingen met startgarantie
Wij geven op onze CCNA-trainingen een startgarantie af. Dit houdt in dat de geplande trainingen gegarandeerd doorgaan op de aangegeven locaties. Je ontvangt bij deze trainingen studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens en je krijgt 3 maanden ondersteuning van je docent en van het interactieve online studieplatform.

Meer info >>

Veilig klassikale lessen volgen en examens doen


Je kunt bij ons op veilige wijze klassikale trainingen volgen op al onze locaties. Dit zijn de coronamaatregelen die wij treffen:

 • Kleinere groepen, dus je kunt makkelijk 1,5 meter afstand houden
 • Vaste zitplekken
 • Optimale ventilatie
 • Lunches krijg je individueel uitgereikt


Voordat je een training komt volgen, informeren wij je uitgebreid. Wil je meer weten over de maatregelen die wij nemen?

Lees verder >>

Laatste kans voor aanvragen Waardebon online leren


Brancheorganisatie Wij Techniek stimuleert het online leren en biedt daarom aan alle medewerkers in de technische installatiebranche een ‘Waardebon online leren’ aan ter waarde van € 500,- excl. btw. Deze waardebon is als individuele medewerker aan te vragen en kun je inzetten voor het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules.

De waardebon kun je aanvragen t/m 15 november en is geldig t/m 31 december 2020.

Meer info >>

Ontwikkelbudget te besteden?


Heb je je persoonlijk ontwikkelbudget 2020 nog niet besteed? Laat het niet onbenut, want opleiden loont.

Blijf je competenties ontwikkelen en onderhouden met één van de onderstaande trainingen die dit jaar of begin volgend jaar starten. Liever een zelfstudie of e-learning? Klik dan op onderstaande link.

Overzicht zelfstudies en e-learnings >>