Onze klassikale trainingen zijn weer gestart. Bekijk in onze cursuskalender welke trainingen je kunt volgen.

Doorzoek onze website

Waardebon online leren

Momenteel verzorgt Dirksen in verband met de corona-maatregelen in beperkte mate klassikale trainingen. Toch is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, ook in coronatijd. Dit kun je doen door het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules

Brancheorganisatie Wij Techniek (voorheen OTIB) stimuleert het online leren en biedt daarom aan alle medewerkers in de technische installatiebranche een ‘Waardebon online leren’ aan ter waarde van € 500,- excl. btw. Deze waardebon is als individuele medewerker aan te vragen en kun je inzetten voor het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules tot en met 31 december 2020

Hoe werkt het?

De waardebon is uitsluitend aan te vragen door vakmensen die afdragen aan Wij Techniek. 

  1. Zoek een of meerdere geschikte zelfstudies of e-learningmodules en bespreek deze met je werkgever.
  2. Vraag bij Wij Techniek de online waardebon aan door een mail te sturen naar onlineleren@wij-techniek.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, geboortedatum, bedrijf, naam gewenste cursus en cursusinstituut.
  3. Je ontvangt van Wij Techniek een bevestigingsmail met een persoonlijke boncode. De start van de cursus dient na afgifte van de waardebon te starten.
  4. Je schrijft je in bij Dirksen Opleidingen en volgt de zelfstudie of e-learningmodule. 
  5. Je werkgever betaalt de factuur aan Dirksen Opleidingen. 
  6. Je werkgever declareert op wij-techniek.nl de factuur bij Wij Techniek. Hiervoor heeft je werkgever jouw persoonlijke boncode nodig.
  7. Je werkgever ontvangt maximaal € 500,- excl. btw als vergoeding.

Verder leren?

Behalve de waardebon voor online leren, biedt Wij Techniek de reguliere OSR-regeling; een voucher die je in kunt zetten voor online lessen en voor klassikale lessen die weer mogelijk zijn. Lees hier meer over de regeling en de opleidingen die hiervoor in aanmerking komen. Je kunt de waardebon online leren en OSR-regeling niet met elkaar combineren.

Vragen?
Neem contact op met onze studieadviseur:

Wilfried Buijs

Wilfried Buijs
info@dirksen.nl
026 - 3 544 646