Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website


Nieuwsbrief november 2020

In deze editie:

 • Eurofiber hercertificering nu online te volgen
 • Terugkijken: paneldiscussie Smart Building en facilitering met indoor wireless
 • Nieuw! VodafoneZiggo netwerkadministratie opleidingen
 • Daag jezelf uit met een hbo-studie!
 • Dirksen zet gedachtegoed van eigenaar voort
 • Op veilige wijze je kennis vergroten
 • Laatste kans: benut je ontwikkelbudget 2020

Veel leer- en leesplezier,

Team Dirksen Opleidingen

Eurofiber hercertificering nu online te volgen


Verricht jij werkzaamheden aan het Eurofiber netwerk? Dan kun je voortaan de hercertificering online volgen. Hoe is deze e-learning tot stand gekomen en wat kun je erin verwachten? Marcel Graumans van Eurofiber en onze collega’s Maaike Bongers en Johan van Dam vertellen het je graag. Bekijk de video voor een impressie van de e-learning.

Lees verder >>

Terugkijken: paneldiscussie'Smart Building en facilitering met indoor wireless'


Tijdens de online conferentie 'Bits, Bricks & Behaviour' van de FHI verzorgden wij een online paneldiscussie over Smart Building en facilitering met indoor wireless. Koen Mioulet, gespreksleider van de paneldiscussie, vertelde aan de hand van concrete projecten en business cases hedendaagse uitdagingen in: digitalisering, duurzaamheid, gebruikersbeleving, energietransitie en data-analyse. Dit deed hij samen met sprekers uit het werkveld Gebouwautomatisering:

 • SPIE over gebouwgebonden wireless infrastructuur ten behoeve van smart building data
 • VodafoneZiggo over gebouwbeheer en IoT uit het mobiele netwerk
 • Johan Cruijff ArenA over hun Smart Building en 5G project

Nieuw! VodafoneZiggo netwerkadministratie opleidingen


Afgelopen voorjaar zijn we de samenwerking met VodafoneZiggo aangegaan om hun netwerkadministratie opleidingen te verzorgen. Inmiddels zijn de eerste trainingen gereed:Je leert in deze trainingen fysieke middelen in het netwerk en de diensten die aangeboden worden via het netwerk te registreren. Ook leer je mutaties door te voeren in het VodafoneZiggo coax-wijknet. Deze trainingen starten in november en december.Heb je vragen hierover, Wilfried Buijs helpt je graag verder. Bel 026 – 3 544 650 of mail naar wbuijs@dirksen.nl.

Daag jezelf uit met een hbo-studie!


Een hbo-studie brengt je veel meer dan een diploma. Tijdens de hbo-studie word je uitgedaagd met prikkelende opdrachten en leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen je organisatie. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert gestructureerd te werken en weet overtuigend je plannen te verkopen aan je leidinggevende. Zo ben je aantoonbaar klaar voor de volgende stap in je carrière!

Dus daag jezelf uit met een hbo-studie bij Hogeschool Dirksen. Meld je nu aan voor een intake en ga in februari van start.

Meer info en aanmelden intake >>

Dirksen zet gedachtegoed van eigenaar voort


Onlangs hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ronald Jansen, de eigenaar van ons bedrijf. Begin 2019 kregen wij het slechte nieuws te horen dat hij terminaal was. George de Jongh nam het directeurschap van hem over en Ronald bleef tot het einde nauw betrokken bij Dirksen.

Ronald startte in 1986 bij ons als docent. Daarna vervulde hij diverse functies, zoals opleidingsadviseur, projectmanager telecommunicatie en directeur opleidingen. Uiteindelijk kwam eind 2013 zijn lang gekoesterde wens uit. Hij nam Dirksen Opleidingen over en verhuisde het bedrijf naar Elst om een verdere groei te realiseren.

Ronald was een gedreven, bevlogen leider en bovenal een innemende collega. Het gemis is groot, maar we gaan door. Met ons allen zetten wij met veel passie en drive zijn gedachtegoed voort bij Dirksen:

Het opleiden van medewerkers binnen bedrijven, zodat zij de technische ontwikkelingen kunnen blijven volgen en inzetbaar blijven binnen de arbeidsmarkt.

Wil je Ronald gedenken? Je kunt een bericht bericht achterlaten op LinkedIn of Facebook.

Op veilige wijze je kennis vergroten


Je kunt bij ons op veilige wijze klassikale trainingen volgen om jouw kennis te vergroten. Wij hanteren:

 • Kleinere groepen
 • Vaste zitplekken
 • Optimale ventilatie
 • Lunches individueel uitgereikt
 • Dirksen mondkapjes


Voordat je een training komt volgen, informeren wij je uitgebreid.Meer weten over onze coronamaatregelen?

Lees verder >>

Laatste kans: benut je ontwikkelbudget 2020


Heb je je persoonlijk ontwikkelbudget 2020 nog niet besteed? Laat het niet onbenut, want opleiden loont.

Blijf je competenties ontwikkelen en onderhouden met één van de onderstaande trainingen die dit jaar of begin volgend jaar starten. Liever een zelfstudie of e-learning? Klik dan op onderstaande link.

Overzicht zelfstudies en e-learnings >>