Je kunt bij ons veilig klassikale trainingen volgen en examen doen. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Intake HBO Technische informatica

Je Associate degree of bachelorgetuigschrift behalen terwijl je werkt? Dat kan bij Hogeschool Dirksen! Je volgt iedere 14 dagen een (online) college voor ondersteuning van de theorie en praktijkopdrachten. Zelfstudie, persoonlijke coaching, online begeleiding en colleges wisselen elkaar af. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot je eigen online omgeving. 

Onze opleidingsprogramma’s bestaan uit vakken waarin je zowel inhoudelijke technische ICT competenties ontwikkelt als de benodigde softskills als leidinggeven, analyseren en presenteren. Daarnaast werken wij met actuele thema's waarin je de verschillende modules in de praktijk brengt. In de praktijkopdrachten en afstudeeropdracht pak je een uitdaging in je organisatie aan en bied je er een oplossing voor. Je werkgever doet hier zijn voordeel mee, maar jijzelf natuurlijk ook. Je kunt op deze wijze het geleerde optimaal benutten. 

Opleidingsaanbod

De bovenstaande Associate degree- en bacheloropleidingen starten in september.

Voor die tijd kun je een afspraak maken voor een persoonlijke intake waarin duidelijk wordt wat je tijdens de opleiding van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Naast je opleidingsniveau kijken wij ook naar je intrinsieke motivatie. Zo weet je zeker of een hbo-opleiding voor je haalbaar is en je werkgever weet zeker of hij de juiste investering maakt. De onderstaande zaken komen aan bod tijdens de intake:

Programma intake:

  • Intrinsieke motivatie: wat wil jij met deze opleiding bereiken/wat zijn jouw drijfveren?
  • Wat kun je van ons verwachten?
  • Wat verwachten wij van jou en je werkgever?
  • Test abstract analytisch vermogen
  • Planning opleidingstraject en het maken van je eigen planning
  • Mogelijke vrijstellingen op basis van je behaalde certificaten en diploma's
  • Wat houden de modules 'Werkzaamheden eigen beroepsomgeving' in?


Je kunt tijdens de intake ook lesmateriaal inzien.

Locatie en duur
Normaliter vindt de intake bij ons op kantoor in Elst plaats, maar in verband met de coronamaatregelen  wordt dit zoveel mogelijk online afgenomen. De intake duurt gemiddeld een uur. 

Geef je nu op!
Klik op de onderstaande button en geef je nu op. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Wij nemen z.s.m. contact met je op om een intake met je te plannen.

In september starten met een hbo-opleiding?
Wil jij in september starten met een erkende hbo-opleiding in de Technische informatica?
Wij ontmoeten je graag bij een persoonlijke intake. 

imagePiet Blaas

Frances Roelofs en Piet Blaas
hogeschool@dirksen.nl
026 - 3 544 650