Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief april 2020

Er wordt in deze tijd een beroep gedaan op de creativiteit van mensen en organisaties. Dirksen blijft positief en blijft jou graag op een praktische en efficiënte manier ondersteunen in jouw huidige leeruitdagingen.

We zien nog mondjesmaat studenten langskomen. Voor bijvoorbeeld een assessment, maar we doen ook steeds meer digitaal: zo zijn de eerste drie studenten online afgestudeerd! Verder geven we je een kijkje in onze online klaslokaal.

Iedereen heeft wel eens met grote carrièrevragen te maken, zo ook Martijn Potters. Hij investeerde in een hbo-opleiding en vertelt ons over zijn toekomstplannen.

Ook komen steeds meer klassikale trainingen als online training beschikbaar. Kijk in de actuele opleidingskalender welke. 

Wil je op je gemak alle opleidingen zien? We sturen je graag een digitale versie, of een papieren exemplaar van onze nieuwe studiegids toe. Geef jij op het bestelformulier aan wat jouw voorkeur heeft?


Veel leesplezier,

Team Dirksen Opleidingen

Drie studenten online afgestudeerd

Top tien zelfstudies

Om je laatste presentatie online te moeten houden, achter de laptop, voelde wat gek. Toch kunnen Johan van Os, Arun Skelly en Tom Miltenburg nu zeggen dat ze zijn afgestudeerd aan Hogeschool Dirksen.

Ontdek het gemak van ons online klaslokaal

Zelfstudie

Hoe werkt ons online klaslokaal? Bekijk hoe de interactie verloopt. Ontdek de functies zoals de chat, het online whiteboard en de mogelijkheden voor het delen van schermen voor docenten en studenten. Neem snel een kijkje achter de schermen.

Martijn Potters: elektrotechniek of plantenteelt?

'Ga ik carrière maken in de elektrotechniek of plantenteelt?' Dat vroeg Martijn Potters zich zes jaar geleden af. Hij investeerde in een hbo-opleiding en is nu software engineer bij Van de Kar Elektrotechniek. Voor de toekomst heeft hij nog grotere plannen. Ook vertelt hij vol enthousiasme over zijn werk, studie en afstudeeronderwerp: het automatiseren van een productielijn voor kunststof auto-onderdelen. 

Lees verder >>