Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website


Klaar voor de energietransitie met Dirksen opleidingen

Welke kennis heb jij nodig om jouw energieprojecten succesvoller te maken? Speciaal voor iedereen die al betrokken is, of gaat starten met een duurzaam energieproject, bieden wij een ruim opleidingsaanbod binnen de energietransitie. Voor de energietransitie geldt 'meten is weten'. Zo moet je weten welke opbrengst je hebt uit alternatieve energiebronnen en wat het verbruik is. Ook van specifieke apparaten. 

Met ons programma voor de energietransitie leer je afzonderlijke installaties veilig te plaatsen en op te nemen in een ICT-netwerk, of afzonderlijke installaties te integreren in één energiemanagementsysteem dat veilig en online te beheren is. Je krijgt concrete handvatten om jouw projecten aan te pakken. Jouw praktijk staat centraal.

Je kunt je aanmelden voor een compleet programma of losse modules uit het programma volgen.

Maatwerk
Heb jij, samen met collega's, interesse in één of meerdere van onze opleidingen, maar dan gericht op jullie organisatie, jullie situatie en wensen? Dan is een incompany traject zeker interessant. Wij denken graag met je mee, zodat jullie leerdoelen gerealiseerd worden. In overleg bepalen met jullie bepalen wij de inhoud, planning en locatie.

Opleidingsprogramma Energietransitie


Losse installaties (mbo-niveau)


Systeemintegratie (Associate degree en Bachelor)


Vragen?
Voor vragen neem contact op met Martijn Caelen: 
mcaelen@dirksen.nl / 026-  3 544 623

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma Energietransitie? 
Laat dan je gegevens achter en je ontvangt updates over dit opleidingsprogramma.

Blijf op de hoogte

Hulp nodig?
Neem contact op met onze projectleider:

Martijn Caelen
mcaelen@dirksen.nl
026 - 3 544 623