Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief mei 2020

Beste relatie,

Wij gaan in beperkte mate onze klassikale trainingen weer opstarten naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte gisteravond. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en bekijk in onze actuele opleidingskalender welke klassikale trainingen weer van start gaan.

Een aantal klassikale trainingen bieden wij ook online aan. Je hebt in onze vorige nieuwsbrief het gemak van een online klaslokaal kunnen ontdekken via ons demofilmpje. En in deze nieuwsbrief vertelt onze docent, Ben Evers, wat je kunt verwachten in de online training TCP/IP en Ethernet.

Benieuwd naar onze online trainingen? Wij bieden de online trainingen aan met omswitchgarantie.

Verder in deze nieuwsbrief: probeer een gratis proefles uit van onze zelfstudies.

En nu we niet iedereen dagelijks zien, vinden we het leuk om elkaar wel te spreken. Frances Roelofs, studieadviseur bij Dirksen, vertelt hoe het met haar gaat.

Veel leesplezier,

Team Dirksen Opleidingen


Beperkt aantal trainingen klassikaal weer mogelijk


Premier Rutte heeft een voorzichtige versoepeling van maatregelen verkondigt tijdens de persconferentie van gisteravond. Hierdoor kunnen wij in beperkte mate weer onze klassikale trainingen opstarten. Wij hebben hiervoor een beleid vastgesteld die wij hanteren bij de examens en klassikale trainingen op onze locaties in Elst (Gld.), Maarssen en Tilburg.

Lees onze maatregelen >>

Opleidingskalender klassikaal

Vanaf juni kun je bij ons weer een aantal trainingen klassikaal volgen. Dit zullen we langzaamaan opschalen. Houd hiervoor onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Online trainingen met omswitchgarantie

In onze online trainingen volg je lessen in een virtuele classroom waar je interactie hebt met de docent en medestudenten. Zijn online trainingen nieuw voor jou en wil je graag ontdekken of het bij je past? Volg dan nu een online training met omruilgarantie. Dit houdt in, wanneer de online studievorm uiteindelijk niet bij je past, je kosteloos de resterende lesdagen klassikaal kunt volgen. Voor welke online trainingen dit geldt? Bekijk het op onze homepage.

Wat leer je in de online training TCP/IP en Ethernet?

Docent Ben Evers vertelt je graag wat je tijdens de online training TCP/IP en Ethernet kunt verwachten.

Bekijk het filmpje >>

Probeer een proefles uit

Wil jij studeren en examen doen wanneer jij wilt? Dan is een zelfstudie een goede keuze. Je studeert in eigen tempo onder begeleiding van een docent die je vragen kunt stellen. Vraag nu een gratis proefles aan voor deze technische ICT studies: