Monteur FlashNet TAN-installatie

Deze opfristraining maakt de kennis en vaardigheden van de voorkomende werkzaamheden in het tertiaire deel van het FlashNet weer paraat. Vaak sluipen er na verloop van tijd toch wat techniekfoutjes in. Tijdens de training worden alle facetten van de techniek herhaald. Door heldere uitleg en uitgekiende praktijkopdrachten doet de deelnemer bovendien nieuwe kennis op.

Prijs € 395,00 excl. 21% btw
Studieduur 1 dag
Locatie(s) Tilburg
Studievorm(en) Refresh training inclusief hercertificering 1 dag
Hercertificering 0,5 dag

Voor deelnemers die al in het bezit zijn van het certificaat ‘Monteur FlashNet TAN-installatie’ en waarvan de geldigheid nog niet langer is verlopen dan 6 maanden.

PHTT2

Het certificaat ‘Monteur FlashNet TAN-installatie’, waarvan de geldigheid niet langer is verlopen dan 6 maanden.

De refresh training inclusief hercertificering start met het opfrissen van de kennis. Vervolgens leg je een theorie- en een praktijkexamen af. Je wordt getoetst op de kennis en vaardigheden uit de training Monteur FlashNet TAN-installatie.

Duur
1 dag.

Certificaat
De certificering bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen dat onder toezicht staat van de Certification Board Telecom. Bij voldoende resultaat voor beide examens ben je gecertificeerd ‘Monteur FlashNet TAN-installatie’ voor twee jaar.

Kosten
Inclusief voorbereidingskosten, certificeringsmateriaal, koffie, thee en lunch.

In het kort
Tijdens deze hercertificering wordt de deelnemer getoetst op de kennis en vaardigheden van alle voorkomende ondergrondse werkzaamheden bij het werken in het tertiaire deel van het FlashNet. Deze hercertificering kan ook in combinatie met de certificering voor Monteur TriNet TAN-installatie worden afgenomen.

Voor wie?
Medewerkers die ondergrondse werkzaamheden gaan verrichten in het tertiaire deel van het FlashNet.

Voorkennis
Om te kunnen deelnemen aan de hercertificering dient de deelnemer in het bezit te zijn van het certificaat ‘Monteur FlashNet TAN-installatie’, waarvan de geldigheid nog niet langer is verlopen dan 6 maanden.

 

Programma
De hercertificering bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen.
De deelnemer wordt getoetst op de kennis en vaardigheden uit de training Monteur FlashNet TAN-installatie. Deze hercertificering kan ook in combinatie met de certificering voor Monteur TrinNet TAN-installatie worden afgenomen.

Duur
0,5 dag.

Certificaat
De hercertificering bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen dat onder toezicht staat van de Certification Board Telecom. Bij voldoende resultaat voor beide examens is de deelnemer gecertificeerd ‘Monteur FlashNet TAN-installatie’ voor twee jaar.

Kosten
Inclusief voorbereidingskosten, certificeringsmateriaal, koffie en thee.

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Tilburg
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Studievormen

Refresh training inclusief hercertificering 1 dag € 495,00 excl. 21% btw
Hercertificering 0,5 dag € 395,00 excl. 21% btw