MBO-College

De erkende weg naar gepassioneerd vakmanschap
Je wilt binnen het vakgebied ICT Telecommunicatie aan de slag gaan, doorgroeien, een betere vakman worden, je ervaring omzetten naar een diploma, salarisverhoging of juist je baan behouden? Jezelf blijven ontwikkelen is niet alleen nuttig, maar ook leuk!

Waarom een mbo-opleiding volgen?
Kort trainingen volgen of toch kiezen voor een volledige mbo-opleiding? Afhankelijk van welk niveau je instapt in het mbo, duurt een mbo studie 2 tot 4 jaar. Dat lijkt lang, maar een erkend mbo-diploma is alle tijd en investering waard. Je staat sterker in je functie en op de arbeidsmarkt. Uiteraard wil je dan graag snel resultaat zien en plezier hebben in het studeren. Daardoor blijf je gemotiveerd en boek je mooie resultaten. 

Daarom zijn de mbo-opleidingen bij het Dirksen-MBO-College zeer praktijkgericht. Je krijgt alleen het hoogst noodzakelijke aan theorie en voor de rest ben je vooral praktisch bezig, wel zo fijn! Bovendien ontvang je al tijdens je studie waardevolle certificaten.

Wij bieden de onderstaande mbo-opleidingen in BBL-vorm:

Opleidingsaanbod Telecommunicatie
Dankzij complexe infrastructuren aan koper- of glasvezelkabels in de grond kun je thuis en op je werk iedere dag gebruikmaken van internet en telefonie. Voor de uitbreiding, vernieuwing en het onderhoud van deze infrastructuur zijn monteurs en technici nodig die glasvezel- en/of kopernetwerken aanleggen en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verrichten. Wij bieden daarvoor de onderstaande 2 opleidingen:

Opleidingsaanbod ICT support
Via de complexe koper- en glasvezelinfrastructuren worden de consumenten en zakelijke klanten voorzien van ICT-diensten. Voor medewerkers die deze diensten (gaan) installeren, onderhouden en service verlenen, bieden wij de volgende opleiding:

Financieel aantrekkelijk
Onze mbo-opleidingen zijn financieel erg aantrekkelijk voor je werkgever dankzij de subsidieregeling praktijkleren. De subsidie bedraagt maximaal € 2700,- per studiejaar.