CCNA examentraining

Het CCNA examen Routing en Switching staat bekend als een lastig examen met veel “weetjes”. Voor een optimale voorbereiding op dit examen, bieden wij een ééndaagse CCNA examentraining.
Prijs € 425,00 excl. 21% btw
Studieduur gemiddeld 1 dag
Locatie(s) Eindhoven, Maarssen
Studievorm(en) Training

CCNA kandidaten die hun kennis graag testen en zich willen voorbereiden op het soort vragen dat ze tijdens het examen kunnen verwachten.

pmc ict 2

Tijdens de training maak je theorie en hands-on oefenvragen. Ook krijg je tips en tricks en inzicht in de vraagstelling, zoals deze in het CCNA examen terug komt.
Na afloop heb je een duidelijk beeld van het CCNA examen 200-120 en eventuele aandachtspunten om het examen succesvol af te kunnen leggen.

Individueel Leertraject
Je volgt deze examentraining via het Individueel Leertraject (ILT) principe, waardoor je onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject kunt volgen.

Tijdens het leertraject maak je gebruik van Cisco studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens. Doordat wij Cisco Networking Academy zijn, krijg je bovendien 3 maanden ondersteuning van NetSpace. Dit interactieve online studieplatform bied je vele voordelen:

  • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatietool waar je netwerken mee kunt ontwerpen, bouwen,troubleshooten en kunt experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
  • Personal Notifications & Agenda: jouw persoonlijke NetSpace agenda kun je laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van jouw trainingsschema;
  • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
  • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook, Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.

Examen
Deze training sluit je af met het CCNA-examen 200-120. Het officiële Cisco-examen kun je afleggen bij elk willekeurig VUE Test Center. Je dient je hiervoor zelf aan te melden. Voor een overzicht van testcentra kun je terecht op www.pearsonvue.com. Je kunt je hier ook meteen inschrijven voor jouw examen.
Kosten: Cisco-examen 200-120: € 270,- excl. btw, prijswijzigingen voorbehouden.

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Maarssen Training
** Eindhoven Training
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Studievormen

Training € 425,00 excl. 21% btw