Hogeschool

Behaal je Ad of bachelor terwijl je werkt

Studeren aan Hogeschool Dirksen betekent dat je de studie combineert met je werk. Al tijdens je studie leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen je organisatie. Je wordt daarbij geholpen door kundige docenten en een persoonlijke coach. Zo ben je aantoonbaar klaar voor de volgende stap in je carrière!

Onze voordelen:

  • Intake voor de start van de opleiding = zekerheid voor student en werkgever
  • Werken en leren combineren
  • Flexibele en praktijkgerichte leervormen
  • Veel persoonlijke aandacht door kleinschalig onderwijs en coach
  • Actueel lesmateriaal dat perfect aansluit op de marktwensen
  • Praktijkopdracht en afstudeeropdracht = oplossing voor uitdaging in je organisatie
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden

Opleidingsaanbod HBO Technische informatica:

Aanvang
Het eerstvolgende startmoment is in september. De colleges (1x per 14 dagen) vinden plaats van 16:30 tot 20:30 uur. 

Twijfel je nog?
Meld je aan voor ons webinar op 21 mei van 20:00 - 21:00u. Met dit webinar krijg je een goed beeld van onze opleidingen en onze werkwijze. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt het webinar vanuit je eigen pc/laptop volgen.
Meer info en aanmelden >>

Persoonlijke intake
Wanneer jij of je werkgever in een hbo-opleiding investeert, dan wil je graag weten of je juist investeert. Bovendien wil jij als student graag weten of een hbo-opleiding haalbaar voor je is. Wij bieden zekerheid! Daarom nemen wij een persoonlijke intake af voor de start van de hbo-opleiding. Naast het feit dat je het juiste opleidingsniveau moeten hebben, screenen wij je tijdens de intake op competenties en motivatie. Zo weet je zeker dat jij of je werkgever de juiste investering maakt en kun je vol vertrouwen starten aan je studie. 
Meer info en aanmelden >>

Wel studeren, maar nog geen werkgever?

Dirksen heeft een unieke samenwerking met het technisch detacheringsbureau Xelvin, waardoor je kosteloos de Associate degree Industriële automatisering kunt volgen én een betaalde baan krijgt.
Iets voor jou? Lees snel verder >>

Alumni aan het woord:
“Ik vond het erg prettig dat het zo persoonlijk was bij Hogeschool Dirksen, ik heb mij nooit een nummertje gevoeld. Er werd naar mij geluisterd en meegedacht. De studiecoach polste regelmatig naar de vorderingen tijdens mijn studie en dat werkte voor mij heel motiverend. Dirksen bedankt!” 
Ralph Rouvoet, alumni Hogeschool Dirksen
Ralph Rouvoet