Hogeschool

Behaal je Ad of bachelor terwijl je werkt

Studeren aan Hogeschool Dirksen betekent dat je de studie combineert met je werk. Al tijdens je studie leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen je organisatie. Je wordt daarbij geholpen door kundige docenten en een persoonlijke coach. Zo ben je aantoonbaar klaar voor de volgende stap in je carrière!

Onze voordelen:

  • Intake voor de start van de opleiding = zekerheid voor student en werkgever
  • Werken en leren combineren
  • Flexibele en praktijkgerichte leervormen
  • Veel persoonlijke aandacht door kleinschalig onderwijs en coach
  • Actueel lesmateriaal dat perfect aansluit op de marktwensen
  • Praktijkopdracht en afstudeeropdracht = oplossing voor uitdaging in je organisatie
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden

Opleidingsaanbod HBO Technische informatica:

Wel studeren, maar nog geen werkgever?
Dirksen heeft een unieke samenwerking met het technisch detacheringsbureau Xelvin, waardoor je kosteloos de Associate degree Industriële automatisering kunt volgen én een betaalde baan krijgt.
Iets voor jou? Lees snel verder >>

Meld je nu aan voor de intake
Wanneer jij of je werkgever in een hbo-opleiding investeert, dan wil je graag weten of je juist investeert. Bovendien wil jij als student graag weten of een hbo-opleiding haalbaar voor je is. Wij bieden zekerheid! Daarom nemen wij altijd een uitgebreide en actieve intake af voor de start van de hbo-opleiding. Naast het feit dat je het juiste opleidingsniveau moeten hebben, screenen wij je tijdens de intake op competenties en motivatie. Zo weet je zeker dat jij of je werkgever de juiste investering maakt en kun je vol vertrouwen starten aan je studie. Neem kosteloos deel aan de intake op 18 januari.

Twijfel je nog? Volg het webinar!
Geef je nu op voor onze interactieve webinar op 9 januari van 20:00 - 20:30 uur en ontdek of een Associate degree- of bacheloropleiding binnen de Technische informatica iets voor jou is. 

Wanneer jij of je werkgever in een hbo-opleiding investeert, dan wil je graag weten of je juist investeert. Bovendien wil jij als student graag weten of een hbo-opleiding haalbaar voor je is. Wij bieden zekerheid! Daarom nemen wij altijd een uitgebreide en actieve intake af voor de start van de hbo-opleiding. Naast het feit dat je het juiste opleidingsniveau moeten hebben, screenen wij je tijdens de intake op competenties en motivatie. Zo weet je zeker dat jij of je werkgever de juiste investering maakt en kun je vol vertrouwen starten aan je studie. Neem kosteloos deel aan de intake op 29 augustus 2017 van 16:30 - 20:30 uur. 
Meer informatie en aanmelding >>