Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief maart 2020

We kunnen er niet omheen: het coronavirus. Vanuit Dirksen houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren.

Onze opleidingslocaties zijn in principe dicht tot en met 6 april. Wij bieden in overleg maatwerk aan waarbij de bereidheid van docenten en cursisten centraal staan. Maar wij zien dit ook als een kans om online cursussen en inspiratie aan te bieden. 

Verder in deze nieuwsbrief:
- onze nieuwe studiegids is uit! 
- geslaagd seminar
- op afstand studeren wint aan populariteit

We wensen je een fijne dag! En hopen dat jij, je collega's en je naaste omgeving in goede gezondheid mogen blijven.

De nieuwe studiegids is uit met 180 cursussen, mbo en hbo-opleidingen

Studiegids 2020

Geslaagde workshop middag

Afgelopen donderdagmiddag 12 maart gaf Dirksen het seminar ‘De technicus van nu: klaar voor de energietransitie!’. Tijdens deze interactieve middag met lezingen en workshops maakten de aanwezigen kennen met onze nieuwe cursussen en opleidingen in duurzame energie- en installatietechniek.

Bekijk het fotoboek >>

Studeren op afstand wint aan populariteit

Met een zelfstudie studeer jij waar en wanneer jij dat wilt. Flexibiliteit en investeren in jezelf zijn de twee meest genoemde reden om een zelfstudie te starten. Bij Dirksen ontvang gegarandeerd twee jaar online begeleiding van een vakkundig docent.  Vraag een proefles aan en start vandaag nog met één van de bovenstaande zelfstudies. Onze collega's Wilfried en Francis zitten voor je klaar. Bel 026 - 3 544 644 of mail naar studieadvies@dirksen.nl.