Doorzoek onze website

Algemene voorwaarden Examens

Algemene voorwaarden voor deelname aan het examen

Het is onze taak om je optimaal te faciliteren om je examen tot een goed einde te brengen. Dit betekent dat wij heldere afspraken met je maken, die wij hieronder hebben beschreven. Met het invullen en bevestigen van de inschrijving voor het examen verklaar je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

 1. Een aanmelding kan geweigerd worden, indien je achterstand in betaling hebt.
 2. Het examengeld (wanneer je zelf de kosten betaalt), wordt binnen 2 weken na aanmelding van je bankrekening afgeschreven. Je dient ervoor zorg te dragen dat het saldo op je rekening toereikend is.
 3. Je ontvangt ongeveer twee weken voor het examen de oproep, waarin alle informatie staat over het tijdstip en de plaats van het examen.
 4. Bij annulering/verschuiving van het examen, hanteren wij de Algemene Voorwaarden Consumenten voor Particulier Onderwijs en Opleidingen van de NRTO
   • als je het examen annuleert/verschuift binnen 14 dagen voor de examendatum wordt 50% van de examenkosten in rekening gebracht.
   • als je het examen annuleert/verschuift op de dag van het examen wordt 100% van de examenkosten in rekening gebracht.
 5. Behaalde certificaten en diploma's worden éénmaal verstrekt. Mocht je een verklaring van je behaalde certificaat of diploma willen ontvangen, dan brengen wij hiervoor per verklaring € 10,- in rekening.