Top 10 zelfstudies

Je kennis uitbreiden met een studie waarbij je de vrijheid hebt om je eigen studietempo te bepalen en online begeleid wordt? Dat kan bij Dirksen Opleidingen! Hieronder een overzicht van onze top 10 meest populaire zelfstudies:
 

Je kennis uitbreiden met een studie waarbij je de vrijheid hebt om je eigen studietempo te bepalen en online begeleid wordt? Dat kan bij Dirksen Opleidingen! Hieronder een overzicht van onze top 10 meest populaire zelfstudies:

  1. Basis elektronica
  2. Basiskennis programmeren
  3. Programmeren in C#
  4. Elektrotechniek
  5. PLC-programmeren
  6. Programmeren in C
  7. Programmeren in C++
  8. Analoge elektronica
  9. Elektriciteitsleer
  10. C/C++ programmeur 


Benieuwd naar ons gehele aanbod aan zelfstudies? Bekijk het hier >>

Mocht je vragen hebben over ons cursusaanbod onze studieadviseurs, Wilfried Buijs en Lonneke van der Heijden, helpen je graag verder. 

Hoe ervaren onze studenten onze zelfstudies:

Dayhmian Poulino (35 jaar) volgt de zelfstudie C/C++ programmeur. Hij zegt dat zijn studie vlot verloopt en dat hij zichzelf makkelijk motiveert: “Het helpt dat de lesstof boeiend is. Als ik iets lees wat niet helemaal duidelijk naar voren komt voor mij, zoek ik dat op via internet. Iedereen heeft zo zijn eigen manier van dingen uitgelegd krijgen.”

Mariusz Swietlik (46 jaar) volgt de zelfstudie PLC-programmeren. Hij vertelt: “PLC-programmeren is niet de eerste studie die ik op deze manier heb gedaan in Nederland. Omdat ik de afgelopen 28 jaar altijd overdag aan het werk was, was dit de enige manier om mijn kennis bij te spijkeren. Ik ben dus wel gewend om op deze manier te leren. Aangezien ik deze studie heel graag wil doen, ben ik zeer gemotiveerd en gaat het studeren eigenlijk vanzelf. Ik studeer ongeveer 4 à 5 uur per dag. Dat is ook mijn tip aan studenten die overwegen een zelfstudie te gaan volgen: "Als je eraan begint, ga er ook voor!".

Johan van Reken (63 jaar) volgt de kopstudie Industriële automatisering en is enthousiast over zijn ervaring met de zelfstudies en opleidingen van Dirksen: “Ik zit al sinds 1983 bij Dirksen. De manier van lesgeven is mooi. Er wordt veel van jezelf verwacht en je gaat zelf op ontdekking. Dat spreekt mij aan. Ik vind jullie motto: ’Betrek me erin en ik leer’, dan ook heel goed gekozen.”