CCNA examentraining

Het CCNA examen Routing en Switching staat bekend als een lastig examen met veel “weetjes”. Voor een optimale voorbereiding op dit examen, bieden wij een ééndaagse CCNA examentraining.
Prijs € 425,00 excl. 21% btw
Studieduur gemiddeld 1 dag
Locatie(s) Eindhoven, Maarssen
Studievorm(en) Training

CCNA kandidaten die hun kennis graag testen en zich willen voorbereiden op het soort vragen dat ze tijdens het examen kunnen verwachten.

PHTT2

Tijdens de training maakt u theorie en hands-on oefenvragen. Ook krijgt u tips en tricks en inzicht in de vraagstelling, zoals deze in het CCNA examen terug komt.
Na afloop heeft u een duidelijk beeld van het CCNA examen 200-120 en eventuele aandachtspunten om het examen succesvol af te kunnen leggen.

Individueel Leertraject
U volgt deze examentraining via het Individueel Leertraject (ILT) principe, waardoor u onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject kunt volgen.

Tijdens het leertraject maakt u gebruik van Cisco studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens. Doordat wij Cisco Networking Academy zijn, krijgt u bovendien 3 maanden ondersteuning van NetSpace. Dit interactieve online studieplatform biedt u vele voordelen:

  • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatietool waar u netwerken mee kunt ontwerpen, bouwen,troubleshooten en kunt experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
  • Personal Notifications & Agenda: uw persoonlijke NetSpace agenda kunt u laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van uw trainingsschema;
  • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
  • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook, Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.

Examen
Deze training sluit u af met het CCNA-examen 200-120. Het officiële Cisco-examen kunt u afleggen bij elk willekeurig VUE Test Center. U dient zich hiervoor zelf aan te melden. Voor een overzicht van testcentra kunt u terecht op www.pearsonvue.com. U kunt zich hier ook meteen inschrijven voor uw examen.
Kosten: Cisco-examen 200-120: € 270,- excl. btw, prijswijzigingen voorbehouden.

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Maarssen Training
** Eindhoven Training
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Studievormen

Training € 425,00 excl. 21% btw