Nordined

Deze e-learning module maakt je wegwijs in Nordined en je leert de gegevens, die zijn vastgelegd met betrekking tot de technische gebouwen van KPN, te raadplegen.
Prijs € 180,00 excl. 21% btw
Studieduur 4 tot 6 uur
Studievorm(en) E-learning

Iedereen die een autorisatie wil aanvragen voor Nordined.

Nordined

Geen specifieke voorkennis vereist.

Het doelmatig kunnen gebruiken van de Nordined-viewer.

Deze e-learning module is gericht op het gebruik van de Nordined applicatie.

In deze e-learning module komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Nordined gebruiken
  • Technische gebouwen opzoeken
  • Knoppen en viewer
  • Plattegronden en technische tekeningen opzoeken en raadplegen
  • Eindopdrachten

Studievorm
Je ontvangt een link naar de Dirksen e-coaching en een inlogcode via uw e-mail waarna je direct met de module kunt starten. Deze inlogcode is 1 maand geldig.

Verklaring
Als je de training volledig hebt doorlopen, kun je een verklaring printen. Tegelijkertijd wordt in de database van KPN vermeld dat je de training hebt afgerond en dat je gerechtigd bent om Nordined te mogen gebruiken. De geldigheid van de verklaring vervalt na 2 jaar. Je dient de e-learning module dan opnieuw te volgen.

LET OP: 
Bij aanmelding dien je een persoonlijk emailadres op te geven en je KPN registratienummer in het opmerkingenveld in te voeren. Indien het KPN registratienummer nog niet bekend is, vul dan 'Onbekend' in en vraag zo snel mogelijk dit nummer bij KPN aan. Zonder het KPN registratienummer kunnen wij je resultaat niet registreren. Bij annulering van deze e-learning module wordt na het verstrekken van de log-in geen restitutie van het cursusgeld verleend.

 

Studievormen

E-learning € 180,00 excl. 21% btw