CCNP ROUTE 2.0 (300-101)

In deze CCNP ROUTE training focust u zich op medium tot grote netwerkomgevingen en geavanceerde routing- en implementatie technieken voor Cisco routers die zijn verbonden aan LANs en WANs. ROUTE 2.0 bevat nieuwe onderwerpen, zoals IPv6 Routing en is aangepast op IOS versie 15.
Prijs € 2.475,00 excl. 21% btw
Studieduur gemiddeld 5 dagen
Locatie(s) Eindhoven, Maarssen
Studievorm(en) Training

Voor wie

CCNA'ers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Daarnaast voor netwerkbeheerders, -specialisten en technici die betrokken zijn bij de ondersteuning van multi-protocol netwerken met daarin Cisco routers, switches en remote access producten.

pmc ict 2

Voorkennis

CCNA en u heeft kennis van en ervaring met het installeren, opereren en onderhouden van Cisco routers en switches in een enterprise omgeving.

Voorkennis

CCNA ICND1 V3.0 (100-105) € 2.125,00
CCNA Bootcamp V3.0 (200-125) € 2.125,00
CCNA ICND2 V3.0 (200-105) € 2.125,00

Programma

Tijdens de training worden de onderstaande onderwerpen behandeld en in de praktijk gebracht met behulp van hands-on oefeningen. U maakt daarbij gebruik van officieel Engelstalig Cisco lesmateriaal.

 • Het begrijpen van algemene basis netwerk en routing begrippen en hoe routering werkt in een netwerkomgeving.
 • Identificeren van de technologieën, componenten en metrics van EIGRP om EIGRP routing te implementeren en te verifiëren in diverse grootschalige netwerken.
 • Identificeren, analyseren en vergelijken van OSPF multi-area routing functies. Behandelen van de voordelen van routing efficiencies voor netwerkomgevingen om OSPF routing te kunnen implementeren en controleren in een complex bedrijfsnetwerk.
 • Implementeren en verifiëren van een redistributie-oplossing in een multi-protocol netwerk dat gebruik maakt van IOS functies om path selectie en loop-free topologieën te controleren aan de hand van een gegeven netwerkontwerp en gegeven eisen.
 • Evalueren van standaard netwerk-prestatie problemen en het identificeren van de tools benodigd om een layer 3 path control, gebruik makende van IOS functies, te leveren om het pad te kunnen controleren.
 • Implementeren en verifiëren van een layer 3 oplossing, gebruik makende van BGP, om een enterprise netwerk aan een service provider te connecteren.
 • Het beveiligen van routing protocollen door het gebruik van best practices en authenticatie.

Individueel Leertraject
U kunt deze training ook volgen via het Individueel Leertraject (ILT) principe, waardoor u onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject volgt. De trainer geeft op basis van een intakegesprek een opleidingsadvies over het aantal benodigde trainingsdagen. Dit opleidingsadvies is leidend voor het aantal trainingsdagen en daarop geven wij ook een vaste prijsgarantie. Mocht u toch langer nodig hebben dan de door ons geadviseerde aantal dagen, dan brengen wij geen extra kosten in rekening. 

NetSpace: het interactieve online studieplatform
Zowel bij de reguliere training als het ILT principe maakt u gebruik van Cisco studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens. Doordat wij Cisco Networking Academy zijn, krijgt u bovendien 3 maanden ondersteuning van NetSpace. Dit interactieve online studieplatform biedt u vele voordelen:

 • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatietool waar u netwerken mee kunt ontwerpen, bouwen,troubleshooten en kunt experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
 • Personal Notifications & Agenda: uw persoonlijke NetSpace agenda kunt u laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van uw trainingsschema;
 • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
 • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook,Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.

Examen
Deze cursus sluit u af met het Implementing Cisco IP Routing (ROUTE) examen 300-101. Het officiële Cisco-examen kunt u afleggen bij elk willekeurig VUE Test Center. U dient zich hiervoor zelf aan te melden. Voor een overzicht van testcentra kunt u terecht op www.pearsonvue.com. U kunt zich hier ook meteen inschrijven voor uw examen. Voor het volledige CCNP-certificaat dient u ook geslaagd te zijn voor het CCNP SWITCH examen (300-115) en het CCNP TSHOOT examen (300-135).

Kosten
Individueel Leertraject: € 495,- exclusief btw per trainingsdag. Op basis van het intakegesprek stellen wij het daadwerkelijk aantal benodigde dagen vast en maken wij een definitieve offerte voor u.
Cisco-examen 300-101: € 228,- excl. btw, prijswijzigingen voorbehouden.

Startgarantie

Op deze training geven wij een garantie af. Dit houdt in dat de geplande trainingen gegarandeerd doorgaan op de aangegeven locaties.

Planning

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Maarssen Training
** Eindhoven Training
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Kosten

Studievormen

Training € 2.475,00

Relevante andere opleidingen

CCNP SWITCH 2.0 (300-115) € 2.475,00
CCNP TSHOOT 2.0 (300-135) € 2.475,00