CCNA Nederlandstalige praktijktraining

Met deze praktijkgerichte CCNA training met uniek Nederlandstalig lesmateriaal heeft u in korte tijd de basis van Cisco netwerken in uw vingers! Na deze training kunt u Cisco routers installeren, configureren en troubleshooten in multi-protocol netwerken. U raakt bekend met verschillende protocollen, zoals IP, IPv6, routeringsprotocollen, Ethernet, VLAN’s, trunks, STP, access lists en NAT.
Prijs € 2.450,00 excl. 21% btw
Studieduur 6 praktijkdagen verspreid over 3 maanden
Locatie(s) Maarssen
Studievorm(en) Training

Voor wie

De CCNA praktijktraining Routing en Switching is voor systeem- en netwerkbeheerders die zich bezighouden met de implementatie, het onderhoud en het beheer van Cisco apparatuur. De training is gericht op het in de praktijk leren werken met Cisco apparatuur en niet direct op het behalen van het Cisco-certificaat. De CCNA praktijktraining wordt uitgevoerd in het Nederlands met Nederlandstalig lesmateriaal.

pmc ict 2
"Andere opleidingsinstituten geven de trainingsdagen achter elkaar, waarbij je de theorie in je hoofd moet stampen. Bij Dirksen zijn de trainingsdagen verspreid over meerdere weken. Dit werkt erg prettig en zorgt voor een hoger rendement."
Erik Verbeet, technisch specialist bij Servicecentrum Drechtsteden

Voorkennis

Basiskennis van netwerken en Microsoft besturingssystemen.

Programma

Tijdens 6 praktijkdagen wordt de benodigde theorie behandeld en brengt u het geleerde direct in de praktijk met behulp van Cisco-apparatuur. De training is volledig opgebouwd uit Nederlandstalig lesmateriaal. 

  • Internetwerken, OSI, Routers, Switches & IOS
  • TCP/IP en internetten
  • Switching op datalink niveau, Ethernet LAN's
  • Routeren, troubleshooten & routermanagement
  • Wide Area Networking
  • Practicum, Examentraining

Studieduur
3 maanden bij een studietempo van 6-8 uur per week. De 6 praktijkdagen worden verzorgd met een frequentie van 1 praktijkdag per 3 weken. In de tussenliggende tijd bestudeert u de lesstof.

Examen
Na de training kunt u opgaan voor het Nederlandstalige Dirksen-examen. Bij voldoende resultaat, ontvangt u het certificaat: ‘Installatie en configuratie van Cisco-apparatuur in TCP/IP-netwerken’. U kunt zich hiervoor via www.dirksen.nl aanmelden.

Kosten
inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunches.

Planning

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

05-03-2018 Maarssen Training
De training staat gepland op 5, 26 maart, 9, 30 april, 14 en 28 mei 2018.
** Maarssen Training
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Kosten

Studievormen

Training € 2.450,00

Materialen

Examen CCNA Nederlandstalig Ter info € 125,00

Relevante andere opleidingen

CCNA Bootcamp V3.0 (200-125) € 2.125,00