CCNP TSHOOT 2.0 (300-135)

In deze CCNP TSHOOT training leert u in complexe netwerkomgevingen netwerken onderhouden en diagnosticeren en problemen met het netwerk snel en effectief oplossen. Ook procedurele en organisatorische aspecten van de probleemoplossing en het onderhoudsproces komen aan bod. U brengt het geleerde in de praktijk door te oefenen in een gecontroleerde omgeving.
Prijs € 2.475,00 excl. 21% btw
Studieduur gemiddeld 5 dagen
Locatie(s) Eindhoven, Maarssen
Studievorm(en) Training

CCNA'ers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Daarnaast voor netwerkbeheerders, -specialisten en technici, die betrokken zijn bij de ondersteuning van multi-protocol netwerken met daarin Cisco routers, switches en remote access producten.

pmc ict 2

CCNA en u heeft kennis van en ervaring met de implementatie en verificatie van enterprise routing en switching technologieën, zoals behandeld in de CCNP SWITCH en ROUTE trainingen.

Voorkennis

CCNA Bootcamp V3.0 (200-125) € 2.125,00
CCNA ICND2 V3.0 (200-105) € 2.125,00
CCNA ICND1 V3.0 (100-105) € 2.125,00

Tijdens de training worden de onderstaande onderwerpen behandeld en in de praktijk gebracht met behulp van hands-on oefeningen. U maakt daarbij gebruik van officieel Engelstalig Cisco lesmateriaal.

 • Plannen en documenteren van de meest voorkomende onderhoudsfuncties in complexe bedrijfsnetwerken.
 • Ontwikkelen van een troubleshooting proces om problemen te identificeren en op te lossen in een complex bedrijfsnetwerk.
 • Selecteren van tools die optimaal bepaalde troubleshooting en onderhoudsprocessen ondersteunen in grote, complexe bedrijfsnetwerken.
 • Oefenen van onderhoudsprocedures en gebreken verhelpen in switching-gebaseerde omgevingen.
 • Oefenen van onderhoudsprocedures en gebreken verhelpen in routing-gebaseerde omgevingen.
 • Oefenen van onderhoudsprocedures en gebreken verhelpen in een beveiligde infrastructuur.
 • Oefenen van onderhoudsprocedures en gebreken verhelpen in een complexe omgeving.

Individueel Leertraject
U kunt deze training ook volgen via het Individueel Leertraject (ILT) principe, waardoor u onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject volgt. De trainer geeft op basis van een intakegesprek een opleidingsadvies over het aantal benodigde trainingsdagen. Dit opleidingsadvies is leidend voor het aantal trainingsdagen en daarop geven wij ook een vaste prijsgarantie. Mocht u toch langer nodig hebben dan de door ons geadviseerde aantal dagen, dan brengen wij geen extra kosten in rekening. 

NetSpace: het interactieve online studieplatform
Zowel bij de reguliere training als het ILT principe maakt u gebruik van Cisco studiemateriaal dat aansluit op de officiële Cisco-examens. Doordat wij Cisco Networking Academy zijn, krijgt u bovendien 3 maanden ondersteuning van NetSpace. Dit interactieve online studieplatform biedt u vele voordelen:

 • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatietool waar u netwerken mee kunt ontwerpen, bouwen,troubleshooten en kunt experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
 • Personal Notifications & Agenda: uw persoonlijke NetSpace agenda kunt u laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van uw trainingsschema;
 • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
 • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook,Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.

Examen
Deze cursus sluit u af met het Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT) examen 300-135. Het officiële examen kunt u afleggen bij elk willekeurig VUE Test Center. U dient zich hiervoor zelf aan te melden. Voor een overzicht van testcentra kunt u terecht op www.pearsonvue.com. U kunt zich hier ook meteen inschrijven voor uw examen. Voor het volledige CCNP-certificaat dient u ook geslaagd te zijn voor het CCNP ROUTE examen (300-101) en het CCNP SWITCH examen (300-115).

Kosten
Individueel Leertraject: € 495,- exclusief btw per trainingsdag. Op basis van het intakegesprek stellen wij het daadwerkelijk aantal benodigde dagen vast en maken wij een definitieve offerte voor u.
Cisco-examen 300-135: € 228,- excl. btw, prijswijzigingen voorbehouden.

Op deze training geven wij een garantie af. Dit houdt in dat de geplande trainingen gegarandeerd doorgaan op de aangegeven locaties.

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Eindhoven Training
** Maarssen Training
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Studievormen

Training € 2.475,00 excl. 21% btw

Relevante andere opleidingen

CCNP ROUTE 2.0 (300-101) € 2.475,00
CCNP SWITCH 2.0 (300-115) € 2.475,00