CCNP

In aansluiting op de bekende CCNA-certificering kun je bij Dirksen online de opleiding CCNP volgen. Deze opleiding bestaat uit de modules ROUTE, SWITCH en TSHOOT, die tezamen opleiden tot de CCNP-certificering. In deze opleiding leer je Cisco-apparatuur onderhouden en configureren. Naast het configureren wordt er in de opleiding ook nadruk gelegd op zaken als het bepalen van de benodigde middelen, het plannen, verifiëren en documenteren bij de installatie van de Cisco-apparatuur.
Prijs € 995,00
Studieduur 10-12 maanden bij een studietempo van 6 tot 8 uur per week
Studievorm(en) Online opleiding

CCNA'ers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Daarnaast voor netwerkbeheerders, -specialisten en technici, die betrokken zijn bij de ondersteuning van multi-protocol netwerken met daarin Cisco routers, switches en remote access producten.

pmc ict 2

Om aan de Cisco-examens te mogen deelnemen, moet je in het bezit zijn van een geldig CCNA-certificaat. Aangezien de gehele opleiding Engelstalig is, beschik je daarnaast over een goede kennis van de Engelse taal.

Voorkennis

CCNA Bootcamp V3.0 (200-125) € 2.125,00

Het programma voor de CCNP-certificering bestaat uit de volgende drie certificeringen:

Studievorm
Alle modules volgt u online. U ontvangt per module een persoonlijke login, waarmee u toegang heeft tot virtuele colleges, demo's en examentrainingen. Deze login is één jaar geldig. U werkt alle Engelstalige lesstof door met behulp van de virtuele colleges. U ontvangt Engelstalige boek(en) van Cisco Press als naslagwerk en verdieping. Uw opgedane kennis test u vervolgens met de uitgebreide examentrainingen. Een waardevolle aanvulling zijn de examentrainingen van Transcender, waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op het examen.

Kortom iedere module bevat:

  • virtuele colleges
  • demo's 
  • examentrainingen
  • Cisco Press boek
  • het systeem houdt bij waar u bent gebleven
  • login voor proefexamens van Transcender

Kosten
De opleidingskosten zijn inclusief virtuele colleges, Cisco Press boeken, demo's en examentrainingen.
Cisco-examen: € 228,- excl. btw, per examen, prijswijzigingen voorbehouden.

Studieduur
De gemiddelde studieduur van de gehele opleiding is 1 jaar. Iedere module duurt à 3-4 maanden bij een studietempo van 6-8 uur per week.

    Examen
    De opleiding sluit u af met 3 Cisco-examens: ROUTE (300-101), SWITCH (300-115) en TSHOOT (300-135). Om u optimaal voor te bereiden op het examen, kunt u een log-in van Transcender bestellen, waarmee u online Engelstalige examentrainingen kunt volgen. De officiële Cisco-examens kunt u afleggen bij elk willekeurig VUE Test Center. U dient zich hiervoor zelf aan te melden. Voor een overzicht van testcentra kunt u terecht op www.pearsonvue.com. U kunt zich hier ook meteen inschrijven voor uw examen.

Studievormen

Online opleiding € 995,00

Materialen

Examen CCNP ROUTE Ter info € 228,00 excl. 21% btw
Examen CCNP SWITCH Ter info € 228,00 excl. 21% btw
Examen CCNP TSHOOT Ter info € 228,00 excl. 21% btw