Student HBO Technische informatica slaagt in meerdere opzichten

In deze editie:

  • Student HBO Technische informatica slaagt in meerdere opzichten
  • In september starten met HBO Technische informatica?
  • Van hulpmonteur naar zelfstandig allround kopermonteur
  • Kom ook naar de World of Technology & Science 2018
  • Industriële netwerken optimaal beheren
  • Zomer: de ideale tijd om jezelf of je medewerkers te scholen

Met vriendelijke groeten, 

De redactie 
Dirksen Opleidingen


Student HBO Technische informatica slaagt in meerdere opzichten

Dat een hbo-opleiding je meer oplevert dan een getuigschrift, bewijst Jan-Jelle Huizinga, technical advisor bij Bluestream Offshore B.V. Jan-Jelle maakte al tijdens zijn bacheloropleiding Technische informatica bij Hogeschool Dirksen promotie en zijn afstudeeropdracht is inmiddels in uitvoering gebracht. 

Lees verder >>


In september starten met HBO Technische informatica?

 

Wil jij ook meer uit jezelf halen? Ga dan 13 september van start met één van onze erkende Associate degree- (2 jaar) of bacheloropleidingen (4 jaar) in de richting Industriële automatisering, Chemische technologie of ICT-telecom. Meld je nu aan voor een persoonlijke intake. In deze intake wordt duidelijk wat je tijdens de opleiding van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Zo weet je zeker of een hbo-opleiding voor je haalbaar is en je werkgever weet zeker of hij de juiste investering maakt. 

Meer info en aanmelden intake >>


Van hulpmonteur naar zelfstandig allround kopermonteur

 

Onlangs namen 5 studenten, die de BBL-opleiding Monteur telecommunicatie koperinfra hebben gevolgd, hun mbo-diploma in ontvangst. Zij zijn opgeleid tot allround kopermonteur bij VolkerWessels Telecom (VWT). Twee deelnemers mochten na een jaar al zelfstandig aan het werk. Wilco Versteegh, manager uitvoering bij VWT en praktijkbegeleider: “Wij merken dat deze jongens gegroeid zijn sinds zij hun opleiding hebben afgrond. Ze hebben meer zelfvertrouwen, zijn betrokken en makkelijker in de omgang met mensen, kunnen klantgericht handelen en tonen eigenaarschap.”

Lees verder >>


Kom ook naar de World of Technology & Science 2018

 

Van 2 t/m 5 oktober vindt de World of Technology & Science (WoTS) plaats in de Jaarbeurs Utrecht. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Dirksen Opleidingen neemt ook deel aan de WoTS op het test & meet paviljoen in de World of Electronics. Kom naar onze stand en neem deel aan onze test- en meetopstellingen op het gebied van elektronica en telecom.

Registreer je hier voor een gratis bezoek >>
Relatiecode: WOTS1507


Industriële netwerken optimaal beheren

 

Werk jij met industriële netwerken en wil je deze optimaal kunnen beheren? Volg dan onze cursus Netwerken industriële automatisering! Je leert in deze cursus industriële netwerken beheren, in bedrijf stellen en beveiligen tegen hackers. Deze cursus is nu ook met drie klassikale lesdagen te volgen op 29 augustus, 19 september en 31 oktober. Tijdens deze lesdagen geeft de docent een toelichting op de te bestuderen lesstof en leer je de ins en outs van de werking en het gebruik van industriële netwerken. Ook geeft het je de gelegenheid direct vragen te stellen aan de docent en medestudenten. De lesdagen worden van 16:00 - 20:00 uur verzorgd in ons trainingscentrum in Maarssen.

Lees verder >>


Zomer: de ideale tijd om jezelf of je medewerkers te scholen

 

De zomer betekent voor veel bedrijven een rustige periode. De ideale tijd om jezelf of je medewerkers te scholen! Met onze zelfstudies kun je juist in deze rustige periode meer vaart achter je studie zetten en in een wat drukkere periode weer wat gas terugnemen. Dus start deze zomer nog en studeer waar en wanneer je wilt; op het strand, in je tuin of op je balkon. 

Overzicht van onze zelfstudies >>