Studeer in de zomer

In deze editie:

  • Studeren in de zomer? Doen!
  • Daarom kies je voor een programmeercursus
  • Krijg allround kennis van datacommunicatie en netwerken
  • Internet of Things: een wereld aan mogelijkheden

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Studeren in de zomer? Doen!

De zomer is aangebroken. Voor veel bedrijven betekent dit een rustige periode. De ideale tijd om jezelf of je medewerkers te scholen! Met de zelfstudies van Dirksen Opleidingen kun je juist in deze rustige periode meer vaart achter je studie zetten en in een wat drukkere periode weer wat gas terugnemen. Je kunt op ieder moment starten met onze zelfstudies met online begeleiding. Dus start deze zomer nog en studeer vanuit je hangmat of ligstoel!

Overzicht van onze zelfstudies >>


Daarom kies je voor een programmeercursus

 

Programmeren is niet alleen leuk het vergroot ook je creatief en logisch denkvermogen, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Bovendien staan bedrijven te springen om programmeurs. Reden genoeg om te leren programmeren! Bij Dirksen kun je in je eigen tempo thuis leren programmeren met praktijkgericht lesmateriaal en online begeleiding van een vakkundig docent. 

Bekijk ons opleidingsaanbod binnen programmeren >>


Krijg allround kennis van datacommunicatie en netwerken

 

Wil je allround kennis hebben van datacommunicatie en netwerken, zodat je de meeste technische problemen die zich op dat gebied voordoen op kunt lossen? Dan is de cursus Datacommunicatie en netwerktechnicus de ideale cursus voor jou! Gedurende 6 praktijkdagen wordt de benodigde theorie behandeld en pas je het geleerde meteen toe in de praktijk. Start 26 september 2016 in Maarssen.

Meer informatie en inschrijving >>


Internet of Things: een wereld aan mogelijkheden

 

Het Internet of Things (IoT) biedt oneindig veel mogelijkheden. Het kan productieprocessen verbeteren en oplossingen bieden voor problemen rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs. IoT kan een vliegende start maken door het gebruik van het telecomnetwerk LoRaWAN. Een LoRA-netwerk is dankzij het lage stroomverbruik, lage kosten ten opzichte van andere technologieën en de mogelijkheid om eigen, veilige netwerken aan te leggen ideaal voor het internet der dingen. Kom beslagen ten ijs in de IoT wereld met onze tweedaagse workshop Internet of Things. Na onze workshop kun je:
  • Diverse domotica apparatuur bedienen via het IFTTT IoT platform;
  • Communicatie realiseren tussen IoT-apparaten en gadgets met smartphones en tablets;
  • LoRaWAN in IoT duiden;
  • IoT-sensoren met Wireshark analyseren.
Tevens kun je de klant uitleg geven over: 
  • Mogelijkheden van toepassingen van IoT in de domotica en de thuiszorg;
  • Mogelijkheden van apparaten die zijn aangesloten op IoT, de Cloud en bijvoorbeeld social media.
Schrijf je nu in en start 20 september >>