Nieuwsbrief september 2016

In deze editie:

  • Blink uit met onze hbo-opleiding ICT-telecom: uniek in Nederland
  • Vraagfinanciering voor onze hbo-opleidingen
  • Nieuw! BBL-opleidingen voor de ICT support
  • Telecom Infra Event: ben jij er ook bij?
  • Een doel voor ogen? Tijd om concrete stappen te zetten!

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Blink uit met onze hbo-opleiding ICT-telecom: uniek in Nederland

Onderscheid jezelf met de unieke hbo-opleiding ICT-telecom. En wordt een expert in het ontwerpen van een netwerkarchitectuur en complete netwerksystemen voor het verbinden van apparatuur. Je combineert de opleiding met een baan en studeert flexibel en praktijkgericht dankzij blended learning. Zelfstudie, persoonlijke coaching, online begeleiding en colleges wisselen elkaar af. Vooraf nemen wij een uitgebreide en actieve intake met je af. Dit geeft jou en je werkgever zekerheid. Jij weet zeker of een hbo-opleiding voor je haalbaar is en je werkgever weet zeker of hij de juiste investering maakt. Hogeschool Dirksen is de enige opleider in Nederland die een Associate degree- en bacheloropleiding richting ICT-telecom verzorgd. Schrijf je nu in en start met de intake op 27 oktober 2016.

Associate degree ICT-telecom >>
Bachelor Technische informatica – afstudeerrichting ICT-telecom >>


Vraagfinanciering voor onze hbo-opleidingen

 

In de sectoren techniek, zorg en welzijn is er behoefte aan meer hoger opgeleiden en een betere match tussen vraag en aanbod. De overheid streeft ernaar het deeltijd hbo-onderwijs voor werkenden aantrekkelijker en beter betaalbaar te maken. Eén van de maatregelen om dit te verwezenlijken is het Experiment Vraagfinanciering. Bij dit experiment ontvang je van de overheid een korting op het collegegeld (€ 1250,- per 30 studiepunten) voor een deeltijd hbo-opleiding. Alle opleidingen van Hogeschool Dirksen zijn geselecteerd om mee te doen in het Experiment Vraagfinanciering. Schrijf je nu in en bespaar op het collegegeld.

Lees verder >>Nieuw! BBL-opleidingen voor de ICT support

 

De nieuwe opleidingen voor ICT support van het Dirksen MBO-college zijn speciaal ontwikkeld voor (toekomstige) klantmonteurs die bij consumenten en zakelijke klanten verantwoord en klantgericht diensten installeren en/of storingen verhelpen. Wij bieden de mbo-2 opleiding Inhome monteur telecommunicatie en de mbo-3 opleiding Eerste monteur inhome connectivity. Met deze twee opleidingen leren wij medewerkers verantwoord de werkzaamheden te verrichten, waarbij de klanttevredenheid hoog scoort en de diensten optimaal worden aangeboden. Lees snel verder voor meer informatie over de opleidingen en de complete programma’s.

Inhome monteur telecommunicatie >>
Eerste monteur inhome connectivity >>


Telecom Infra Event: ben jij er ook bij?

 

Veel elektronische apparatuur wordt bestuurd door een geprogrammeerde microcontroller. Leer met de Arduino Uno en simulatiesoftware en ATmega microcontroller programmeren met onze vernieuwde cursus Microcontrollers. De Arduino is een gemakkelijk te programmeren open-source ontwikkelbord met een Atmel microcontroller die hardware componenten kan aansturen. Een cursus met veel praktijk! Start nu en studeer in eigen tempo met online begeleiding van vakdocenten.

Meer info >>Een doel voor ogen? Tijd om concrete stappen te zetten!

 

Wil je doorgroeien naar een hogere functie, meer verantwoordelijkheden krijgen bij je huidige functie of meer kennis opdoen? Mooi doel; dan is het nu tijd om concrete stappen te zetten. Je kunt nog voor 2017 een opleiding volgen om hogerop te komen of om je werk beter uit te kunnen oefenen. Wij doen je graag een aantal suggesties met onze verschillende leerlijnen. Een compleet overzicht van onze leerlijnen vind je in onze nieuwe studiegids. Vraag ‘m nu gratis aan.

Gratis studiegids >>