Nieuwsbrief oktober 2018

In deze editie:

  • Praktisch aan de slag met robotica
  • Raak bedreven in het Cisco netwerk
  • Hbo-studie volgen? Doe het nu met € 10.000,- voucherkorting
  • Webinar HBO Technische informatica
  • Subsidieregeling praktijkleren blijft in 2019
  • Nieuwe studiegids: vraag 'm nu aan
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 nog niet (volledig) besteed?

Met vriendelijke groeten, 

De redactie 
Dirksen Opleidingen


Praktisch aan de slag met robotica

Op praktische wijze applicaties ontwerpen en bouwen? In onze cursus Robotica met Real-Time UML leer je eerst een applicatie te ontwerpen met UML, waarmee je het hele proces, van probleemstelling tot aan applicatieontwerp en oplossing, beschrijft en vastlegt. Met de bijgeleverde Asuro Robot praktijkkit bouw je vervolgens de applicatie.

Meer info en videomateriaal >>


Raak bedreven in het Cisco netwerk

 

Met onze Nederlandstalige praktijktraining CCNA heb je in korte tijd de basis van Cisco netwerken in je vingers! Na deze training kun je Cisco routers installeren, configureren en troubleshooten in multi-protocol netwerken. Je raakt bekend met verschillende protocollen, zoals IP, IPv6, routeringsprotocollen, Ethernet, VLAN’s, trunks, STP, access lists en NAT. De eerstvolgende training start 12 november. Verzeker je nu van een plaats.

Meer info en inschrijving >>


Hbo-studie volgen? Doe het nu met € 10.000,- voucherkorting

 

De overheid wil deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs stimuleren en stelt daarom een hoge subsidie beschikbaar voor onze deeltijdopleidingen binnen HBO Technische informatica. Wil jij een hbo-studie volgen, doe het dan nu! Tot 1 september 2019 is het nog mogelijk nieuwe studenten aan te melden voor de voucherkorting.
Naast de reguliere toelatingseisen voor een hbo-opleiding, geldt als belangrijkste voorwaarde dat je nog geen bachelor- of mastertitel in het bekostigd onderwijs hebt behaald. Blijf je gedurende de opleiding aan de voorwaarden voldoen, dan kun je bij een Associate degree-opleiding maximaal € 5.000,- aan voucherkorting ontvangen en bij een bacheloropleiding € 10.000,-. De korting brengen wij in mindering op het collegegeld.

Voorwaarden voucherkorting >>


Webinar HBO Technische informatica

 

In februari starten wij weer met onze Associate degree- en bacheloropleidingen binnen de HBO Technische informatica. Meld je aan voor ons interactieve hbo-webinar op 5 november 2018 van 20:00u-21:00u. en ervaar onze verschillende studierichtingen en persoonlijke aanpak.  
 
Meer info en aanmelden >>


Subsidieregeling praktijkleren blijft in 2019

 

De subsidieregeling praktijkleren blijft in 2019 bestaan. Dat is goed nieuws voor werkgevers! De subsidieregeling heeft als doel het stimuleren van werkgevers tot het bieden van praktijkleerplaatsen en leerwerkplaatsen. De subsidie is een compensatie voor de kosten die een werkgever maakt voor begeleiding in de praktijk bij BBL- en hbo-opleidingen. Bij al onze BBL-opleidingen en hbo-opleidingen kun je als werkgever gebruik maken van deze subsidie, wat een fors voordeel kan opleveren van maximaal € 2.500,- per medewerker per jaar.
 
Meer info >>


Nieuwe studiegids: vraag 'm nu aan

 

Vraag nu onze gratis nieuwe studiegids aan! Hierin vind je ons gehele opleidingsaanbod binnen de technische ICT; uiteengezet in heldere leerlijnen met compacte opleidingsinformatie. Zo kun je eenvoudig de opleiding selecteren die het beste bij jou past. 

Gratis studiegids aanvragen >>


Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 nog niet (volledig) besteed?

 

Heb je je persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 nog niet (volledig) benut of nog geen aanspraak gemaakt op de stimuleringsregeling van uw scholingsfonds? Pak je kans! Schrijf je vandaag nog in voor één van onze trainingen of zelfstudies.

Lees verder >>