Nieuwsbrief oktober 2015

In deze editie:

  • Nieuwe studiegids; vraag deze nu aan!
  • Nieuw! Individuele Cisco leertrajecten met vaste prijsgarantie
  • Een succesvolle website bouwen en onderhouden?
  • Vers van de pers: Website Usability
  • Professionele en interactieve website dankzij cursus Wordpress
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 nog niet besteed?

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Nieuwe studiegids; vraag deze nu aan!
Vraag nu onze gratis nieuwe studiegids aan! Hierin hebben wij ons opleidingsaanbod binnen de technische ICT voor u uiteengezet in heldere leerlijnen met compacte opleidingsinformatie. Zo ziet u in één oogopslag welke mogelijkheden wij u per leerlijn bieden en kunt u eenvoudig de opleiding selecteren die het beste bij u past. Bent u meer geïnteresseerd in onze leeroplossingen op maat? Vraag onze brochure aan voor bedrijven en laat u overtuigen door onze leeroplossingen en werkwijze.

Aanvraag studiegids(en) >>


Nieuw! Individuele Cisco leertrajecten met vaste prijsgarantie

Volg nu onze CCNA- en CCNP-trainingen via het Individueel Leertraject (ILT) principe. U volgt dan onder begeleiding van de trainer geheel in eigen tempo een speciaal samengesteld opleidingstraject volgt. De trainer geeft op basis van een intakegesprek een opleidingsadvies over het aantal benodigde trainingsdagen. Dit opleidingsadvies is leidend voor het aantal trainingsdagen en daarop geven wij ook een vaste prijsgarantie. Mocht u toch langer nodig hebben dan de door ons geadviseerde aantal dagen, dan brengen wij geen extra kosten in rekening.

Lees verder >>


Een succesvolle website bouwen en onderhouden?

 

Een website bouwen of een bestaande website optimaliseren? Leer het bij Dirksen! Dirksen biedt een professionele leerlijn binnen Webontwikkeling & onderhoud waarmee u een goede basis legt en stapsgewijs complete, solide websites bouwt. Bestudeer de mogelijkheden en maak uw keuze.

Lees verder >>


Vers van de pers: Website Usability

 

Wij hebben onze leerlijn Webontwikkeling & onderhoud uitgebreid met de cursus Website Usability. In deze korte cursus leert u uw website zodanig vorm te geven, dat hij beter, mooier en gebruiksvriendelijker is dan de website van de concurrentie. Om dat te leren wilt u natuurlijk oefenen. U gebruikt hiervoor een 'prototyping tool'. Stapsgewijs ontwerpt u steeds verder uw website. Iedere stap wordt door een deskundige docent beoordeeld en voorzien van suggesties. Zo weet u precies of u de lesstof onder de knie hebt.

Lees verder >>


Professionele en interactieve website dankzij cursus Wordpress

 

Merijn van de Meerakker heeft naast zijn werk als Commercieel Productmanager bij KPN een eigen muziekstudio. De website is het uithangbord van zijn muziekstudio. Hij volgde de cursus Websites bouwen met Wordpress om zijn bestaande website te professionaliseren en interactiever te maken. Merijn: 'De online cursus is een perfecte oplossing om mijn leerdoelen te behalen, dankzij het hoge praktijkgehalte en de mogelijkheid om zelf mijn tijd in te delen. De cursus voldeed volledig aan mijn verwachtingen en WordPress kan nog meer dan ik van te voren verwachtte'.

Lees verder >>


Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 nog niet besteed?

 

Heeft u uw persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 nog niet besteed of nog geen aanspraak gemaakt op de stimuleringsregeling van uw scholingsfonds? Pak nu nog uw kans! Bij sommige bedrijven wordt het ontwikkelingsbudget voor volgend jaar zelfs verhoogd wanneer u uw ontwikkelingsbudget van dit jaar volledig benut. Laat het dus niet onbenut en blijf uw competenties ontwikkelen en onderhouden, want opleiden loont! Schrijf u vandaag nog in voor één van de onderstaande trainingen of bel ons voor een passend studieadvies.