Nieuwsbrief november 2018

In deze editie:

  • Netwerk security technologie geeft mij een nieuwe kijk op netwerken
  • Onmisbare kennis voor medewerkers die werken aan elektronische apparatuur
  • Interactieve webinar Hogeschool Dirksen
  • Subsidieregeling praktijkleren blijft gehandhaafd tot 2023
  • Laatste kans om je persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 te besteden

Met vriendelijke groeten, 

De redactie 
Dirksen Opleidingen


Netwerk security technologie geeft mij een nieuwe kijk op netwerken

Hans de Raadt, netwerkengineer bij KPN, volgde bij Dirksen de training Netwerk security technologie. Hans: “Door de opkomst van SD WAN, cloud computing en cloud network willen wij meer diensten gaan aanbieden op het gebied van netwerk security. Klanten willen steeds vaker een geïntegreerde aanpak, waarbij firewall en cloud functionaliteiten zijn ontsloten. Dankzij de training Netwerk security technologie heb ik mijn kennis en vaardigheden over netwerk security vergroot en heb ik een nieuwe kijk op netwerken gekregen. Ik vond de training heel leerzaam en praktisch, de docent was zeer deskundig en vertelde uitgebreid over zaken waarnaar werd gevraagd. Door de verdeling van de trainingsdagen over twee weken kun je tussentijds oefenen met de materie. Kortom: een aanrader.”

Wil jij ook inzicht en vaardigheden krijgen in de gangbare security-maatregelen waarmee je het algehele security niveau binnen bedrijfsnetwerken kunt verhogen? Volg dan op 4 en 11 maart de training Netwerk security technologie. 50% van de training bestaat uit praktische oefeningen ter ondersteuning van de theorie.

Meer info en aanmelding >>


Onmisbare kennis voor medewerkers die werken aan elektronische apparatuur

 

Voor medewerkers die werken aan elektronische apparatuur is basiskennis van analoge elektronica onmisbaar en dien je de theorie achter versterkerschakelingen, gestabiliseerde voedingen en oscillatoren te kunnen verklaren. Beschik je nog niet over deze kennis? Volg dan onze cursus Analoge elektronica. Door het onderdelenpakket te gebruiken leer je componenten herkennen en ervaar je de elektrische eigenschappen in schakelingen van deze componenten. Combineer je het onderdelenpakket met de simulatiesoftware MultiSim, dan krijg je optimaal inzicht in de werking van de schakelingen. Deze cursus is nu ook met 2 lesdagen te volgen op 30 januari en 13 maart.

Meer info >>


Interactieve webinar Hogeschool Dirksen

 

Wil jij jezelf ontwikkelen op hbo-niveau en werken en leren combineren? Meld je aan voor ons interactieve webinar op 11 december van 20:00 tot 21:00 uur en ervaar of één van de twee- of vierjarige deeltijd hbo-opleidingen van Hogeschool Dirksen aansluit op jouw studiedoel(en). Deelname is kosteloos en vrijblijvend.
 
Meer info en aanmelden >>


Subsidieregeling praktijkleren blijft gehandhaafd tot 2023

 

Goed nieuws! Dankzij een aangenomen motie blijft de subsidieregeling praktijkleren gehandhaafd tot in elk geval 2023. De subsidie is tevens verhoogd naar het oorspronkelijke bedrag van maximaal € 2.700,- per medewerker per studiejaar. Deze subsidie is een tegemoetkoming voor werkgevers in de kosten van de begeleiding van BBL- en hbo-studenten op de werkvloer. Bij al onze BBL-opleidingen en hbo-opleidingen kun je als werkgever gebruik maken van deze subsidie.
 
Meer info >>


Laatste kans om je persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 te besteden

 

Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2018 nog niet (volledig) besteed? Blijf jezelf ontwikkelen, want opleiden loont! Laat het dus niet onbenut en schrijf je vandaag nog in voor één van de trainingen die dit jaar of volgend jaar starten.

Lees verder >>