Nieuwsbrief november 2017

In deze editie:

  • Start 2018 met een mbo-opleiding telecominfra of ICT support
  • Waarom Internet of Things voor managers?
  • Een deeltijd hbo-studie iets voor jou?
  • Aantrekkelijke tegemoetkomingen in studiekosten hbo
  • Train je vaardigheid in het besturingssysteem Windows 10
  • Opleidingsbudget 2017 nog niet benut? Het kan nog!

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Start 2018 met een mbo-opleiding telecominfra of ICT support

In januari starten wij weer met de volgende praktijkgerichte mbo-opleidingen:

Infratechniek niveau 2:
Monteur telecommunicatie glasinfra 
Monteur telecommunicatie koperinfra 
Monteur telecommunicatie coaxinfra (binnenkort op onze site)

ICT support  niveau 3:
Inhome monteur telecommunicatie

Praktijktrainingen en individuele begeleiding = oplossing voor probleem in je organisatie
Deze opleiding bestaan uit praktijktrainingen, waar naast de praktijk ook aandacht wordt besteed aan de theorie en de toepassingen. De praktijktrainingen en de individuele begeleiding zorgen voor een snelle inzetbaarheid binnen je organisatie. Dit levert dubbel rendement op: je werkgever doet er zijn voordeel mee, maar jijzelf natuurlijk ook. Door de theorie in de praktijk toe te passen, kun je de opgedane kennis beter plaatsen. Bovendien zal je motivatie hierdoor toenemen, omdat je concreet de voordelen en toepasbaarheid van de theorie ervaart.

Interesse? Laat je gegevens hier achter of bel 026 - 3 544 644.

 

 

 


Waarom Internet of Things voor managers?

 

In onze training IoT technologie voor managers leer je wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT, welke technologieën je ervoor gebruikt, wat voor nuttige data je eruit kunt halen en waar je tegenaan loopt qua regelgeving en ethiek. Zo kun je als manager gegronde beslissingen nemen op het gebied van IoT. Benieuwd naar deze training? 

Bekijk onze video >>


Een deeltijd hbo-studie iets voor jou?

 

Meld je nu aan voor onze interactieve webinar en intake, maak kennis met Hogeschool Dirksen en ontdek of een deeltijd hbo-studie in de Technische informatica iets voor jou is. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Webinar: 9 november 2017 van 20:00u – 21:00u.
Intake: 20 november 2017 van 16:30u - 20:30u in Maarssen.

Lees verder >>


Aantrekkelijke tegemoetkomingen in studiekosten hbo

 

Bij beroepsgerichte opleidingen, zoals die van Hogeschool Dirksen, betaalt de werkgever vaak de studiekosten. Zowel voor de werkgever als voor individuele studenten zijn er interessante tegemoetkomingen in studiekosten mogelijk. Ben je actief in de metalektro of metaalbewerking en ontwikkel je je werknemer(s) met een hbo-opleiding bij Hogeschool Dirksen, dan kun je als werkgever zelfs maximaal € 8200,- per jaar aan subsidies en kortingen ontvangen. 

Lees verder >>


Train je vaardigheden in het besturingssysteem Windows 10

 

Train je vaardigheid in het besturingssysteem Windows 10, zodat je je klanten optimaal kunt ondersteunen en adviseren. In onze training Windows 10 basis krijg je handigheid met de gebruikersinterface van Windows 10, leer je werken met het bestandsbeheer, kun je systeeminstellingen verrichten en randapparatuur en verschillende veiligheidsniveaus instellen. In de training Windows 10 vervolg leer je systemen controleren en wijzigen. Ook oefen je met het maken van instellingen en het oplossen van storingen. Schrijf je nu in en start dit jaar nog!