Nieuwsbrief november 2015

In deze editie:

  • Internet of Things: hoe past u het toe in uw werk?
  • De installateur van nu
  • Meld u aan voor de gratis Cisco workshop
  • Laat uw  persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 niet onbenut

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Internet of Things: hoe past u het toe in uw werk?

Sluit u apparatuur aan op (draadloze) thuisnetwerken of zakelijke computernetwerken bij  klanten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en praktische uitvoeringen van IoT apparatuur? Wilt u schakelingen die via de cloud gestuurd worden, leren configureren? En wilt u uw klant achterlaten met een goede gevoel over zijn privacy? Volg dan de workshop Internet of Things op 27 januari 2016.

Johnny Rikkers, monteur buitendienst bij KPN en deelnemer van de eerste workshop, zegt: ‘De training laat zien wat de toekomst brengt’.

Lees verder >>


De installateur van nu

 

Steeds meer systemen zijn digitaal, gekoppeld en draadloos. In huis, op het werk en eigenlijk overal. De installateur van nu moet daardoor niet alleen elektrische installaties met elektronica kunnen installeren, maar hij moet apparaten en IP-toepassingen ook kunnen aansluiten op het datacommunicatienetwerk. OTIB noemt 8 innovaties binnen het vakgebied Domotica, ICT en beveiligingsinstallaties die in de toekomst alleen maar belangrijker zijn voor de technische installatiebranche.

Lees verder >>


Meld u aan voor de gratis Cisco workshop

 

Op 6 oktober hebben wij Cisco workshop over  Basis Network Security verzorgd. Het was weer een geslaagde workshop met enthousiaste deelnemers. De volgende gratis Cisco workshop gaat over IPv6 en verzorgen wij op 16 februari  2016. Komt u ook?

Meld u nu aan bij Tania >>


Laat uw  persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 niet onbenut!

 

Heeft u uw persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 nog niet (volledig) besteed of nog geen aanspraak gemaakt op de stimuleringsregeling van uw scholingsfonds? Pak uw kans! Schrijf u vandaag nog in voor één van onze trainingen of zelfstudies.

Lees verder >>