Nieuwsbrief mei 2019

In deze editie:

  • Netwerk Security Technologie en CCNA Security.
  • Hogeschool Dirksen start bijzondere samenwerking met Xelvin Academy.
  • Jan-Jelle blogt.
  • Hoeveel soldeerverbindingen telt deze LED cube?

Met vriendelijke groeten, 

De redactie 
Dirksen Opleidingen


Netwerk Security Technologie en CCNA Security

Krijg jij uitvoerend of projectmatig te maken met het beveiligen van bedrijfsnetwerken en wil je de security-impact van wijzigingen op of gebruik van een bestaand netwerk kunnen overzien? Volg dan onze tweedaagse praktijktraining Netwerk Security Technologie. Door middel van praktische oefeningen maak je het geleerde eigen.
Schrijf je nu in, wij hebben nog 2 plaatsen vrij op 17 en 24 juni.

De vijfdaagse training CCNA security gaat ook over beveiligen van (kleine) bedrijfsnetwerken, maar dan specifiek met Cisco-apparatuur. De training bereid je voor op het Implementing Cisco IOS Network Security (IINS) examen 210-260. De eerstvolgende training is op 3 t/m 7 juni.


Hogeschool Dirksen start bijzondere samenwerking met Xelvin Academy

Hogeschool Dirksen biedt in samenwerking met Xelvin Academy een unieke mogelijkheid om werken en leren op hbo-niveau te combineren. Studenten zijn tijdens de tweejarige opleiding in dienst bij detacheerder Xelvin, die de hele studie bekostigt. Het traject is interessant voor kandidaten die een hbo-getuigschrift willen halen én een betaalde baan zoeken. 

Natasja van Vugt, Managing consultant bij Xelvin vertelt in een interview wat je kunt verwachten van deze unieke samenwerking.

Lees verder >>


Jan-Jelle blogt

 

Jan-Jelle Huizinga is een enthousiaste techneut en oud-student van Hogeschool Dirksen. In zijn blog vertelt hij hoe hij zijn hbo-kennis verder in de praktijk brengt. In zijn werk en thuis. Want hij heeft thuis komend jaar een groot en spannend project voor de boeg! Wat?

Lees verder >>Hoeveel soldeerverbindingen telt deze LED cube?

 

Deze LED cube trok vorige week zoveel bekijks op de Electronics & Applications beurs, dat we hem ook graag aan jou showen. Onze collega Frank maakte deze LED cube van 12x12x12. 
Hij soldeerde maar liefst 1728 ledjes x 4 soldeerpunten.
Het programma heeft hij geprogrammeerd met C.