Nieuwsbrief mei 2017

In deze editie:

  • Ik wil het hele product begrijpen, zowel technisch als softwarematig
  • Webinar HBO Technische informatica gemist?
  • IoT technologie voor managers maakt je wegwijs in de IoT
  • Dirksen groeit, Dirksen verhuist

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Ik wil het hele product begrijpen, zowel technisch als softwarematig

Bas Schalij is assembly technician bij Oceaneering AGV Systems en volgt bij ons de opleiding Associate degree Industriële automatisering. "Ik werk elke dag met een hightech product en weet precies hoe dit technisch in elkaar steekt, alleen snap ik niks van hoe de software werkt. Ik volg de Associate degree-opleiding, zodat ik in de toekomst het hele product begrijp en zo kan doorgroeien."

Lees het hele verhaal >>


Webinar HBO Technische informatica gemist?

 

Vorig webinar gemist? Op dinsdag 23 mei van 20:00 – 21:00 uur houden wij weer een webinar. Meld je nu aan en ervaar de persoonlijke aanpak van Hogeschool Dirksen. Het bied je een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of een Associate degree- en bacheloropleiding binnen de HBO Technische informatica iets voor jou is. Het is een interactieve webinar, waarbij je vragen kunt stellen en kennis kunt maken met de hoofddocent en de andere deelnemers. 

Meld je nu aan bij Lonneke van der Heijden via de mail lvanderheijden@dirksen.nl of telefonisch via 026 - 3 544 647. Geef je naam, functie en werkgever door. Wij kijken uit naar je aanmelding en zien je graag terug op de webinar. 

Meer informatie >>

IoT technologie voor managers maakt je wegwijs in de IoT

 

Loop je als manager ook rond met vragen als:
  • wat zijn de mogelijkheden en grenzen van IoT? 
  • welke technologieën je ervoor gebruikt? 
  • wat voor nuttige data je eruit kunt halen? 
  • waar je tegenaan loopt qua regelgeving en ethiek? 

Krijg antwoord op deze vragen tijdens onze training IoT technologie voor managers, zodat je gegronde beslissingen kunt nemen op het gebied van IoT. De eerstvolgende training is op 4 en 11 september 2017. Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats!

Meer informatie >>


Dirksen groeit, Dirksen verhuist

 

Na ruim 50 jaar gevestigd te zijn aan de Parkstraat 27 in Arnhem, is ons kantoor sinds 8 mei verhuisd naar de Nijverheidsweg 21 in Elst (Gld.). De indeling en de ruimte van het nieuwe pand past meer bij de actieve groei van Dirksen. Het geeft ons de mogelijkheid om er in de nabije toekomst ook trainingen en examens te verzorgen. Bovendien ligt het dichtbij de snelweg en het treinstation en is er ruime parkeergelegenheid. Ons bezoekadres is gewijzigd, maar ons telefoonnummer en postadres blijven ongewijzigd.