Nieuwsbrief maart 2017

In deze editie:

 • Nieuw! KNX-installateur
 • HBO Technische informatica iets voor jou? Volg de gratis webinar
 • Hoe stel je een goed ontwikkelingsplan op?

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Nieuw! KNX-installateur

In de utiliteits- en woningbouw zijn automatiseringsoplossingen niet meer weg te denken. Met onze nieuwe training KNX-installateur leer je met behulp van het KNX-bussysteem de verschillende automatiseringsoplossingen aan elkaar te koppelen. Wij gaan uitgebreid in op het werken met KNX in praktijksituaties. Daarbij geven we extra aandacht aan verlichtingsscenario’s. Bovendien ben je na afloop van de training gecertificeerd KNX-installateur. Schrijf je nu en in start 17 mei!

Meer informatie >>


HBO Technische informatica iets voor jou? Volg de gratis webinar

 

Wil je doorgroeien naar een hogere functie, meer verantwoordelijkheden krijgen bij je huidige functie of je huidige werk- en denkniveau omzetten in een erkend getuigschrift? Bij ons zet je concrete stappen om je doel te bereiken. Wij gaan in september 2017 weer van start met HBO Technische informatica: studierichtingen ICT-telecom, Industriële automatisering en de nieuwe minor Chemische technologie.

Volg de gratis webinar en ontdek of een Associate degree- of bacheloropleiding binnen de Technische informatica iets voor jou is. In deze interactieve webinar komen de onderstaande zaken aan bod en kun je vragen stellen. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de hoofddocent en met de andere deelnemers.

 • Waarom studeren bij Hogeschool Dirksen?
 • Success stories van afstudeerders
 • Wat bereik je met HBO Technische informatica:
  - Na de Associate degree?
  - Na de bachelor?
 • Verschillen tussen de studierichtingen
 • Hoe ziet de opleiding eruit?
 • Mogelijke subsidies

Wanneer: 28 maart 2017 (20:00 - 21:00 uur)

Meer informatie en aanmelding >>

Hoe stel je een goed ontwikkelingslan op?

 

Een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) is een document waarin staat in welke richting je je de komende jaren wilt ontwikkelen en met welke stappen (opleidingen/coaching) je dat gaat bereiken. Voor een werkgever is een POP van waarde, omdat een werkgever graag werknemers wil die zich willen blijven ontwikkelen; dit getuigt van motivatie. Om deze reden wordt er ook vaak in geïnvesteerd door werkgevers.

Leer een POP opstellen via het stappenplan >>