Nieuwsbrief juni 2017

In deze editie:

  • Mijn doel: verdiepen in de techniek en doorgroeien
  • Mis het niet: webinar en intake HBO Technische informatica
  • Raak bedreven in het Cisco netwerk

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Mijn doel: verdiepen in de techniek en doorgroeien

Sjoerd Bostelaar is senior Network & Security Operator bij internet service provider Zeelandnet en volgt bij ons de bachelor opleiding Technische informatica met de afstudeerrichting ICT-telecom. "Binnen mijn functie ben ik vooral een generalist. Ik wil mij graag verdiepen in de techniek en op die manier groeien naar een functie als technisch specialist. Dirksen biedt voor mij een mooie oplossing om Technische informatica in thuisstudie met colleges te volgen. Wat mij ook erg aantrekt binnen de opleiding zijn de technische vakken waarin Dirksen zich onderscheidt van andere opleiders."

Lees het hele verhaal >>


Mis het niet: webinar en intake HBO Technische informatica

 

Wij organiseren deze maand weer een interactieve webinar en intake voor HBO Technische informatica. Tijdens de webinar kom je meer te weten over onze Associate degree- en bacheloropleidingen in de Industriële automatisering, Chemische technologie en ICT-telecom en ervaar je onze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Een uitstekende manier om te ontdekken of een één van onze hbo studies iets voor jou is.

Ja HBO Technische informatica is iets voor mij, en wat nu? Neem kosteloos deel aan onze uitgebreide en actieve intake. In deze intake wordt duidelijk wat je tijdens de opleiding van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Naast je opleidingsniveau kijken wij ook naar je intrinsieke motivatie. Zo weet je zeker of een hbo-opleiding voor je haalbaar is en je werkgever weet zeker of hij de juiste investering maakt.

•    Webinar: 15 juni 2017 van 20:00u – 21:00u
•    Intake: 22 juni 2017 van 16:30u - 20:30u in Maarssen.

Meld je nu aan. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden >>


Raak bedreven in het Cisco netwerk

 

Met onze Nederlandstalige praktijktraining CCNA heb je in korte tijd de basis van Cisco netwerken in je vingers! Na deze training kun je Cisco routers installeren, configureren en troubleshooten in multi-protocol netwerken. Je raakt bekend met verschillende protocollen, zoals IP, IPv6, routeringsprotocollen,  Ethernet, VLAN’s, trunks, STP, access lists en NAT. De eerstvolgende training start 29 augustus. Verzeker je nu van een plaats.

Meer informatie en inschrijving >>