Nieuwsbrief juli 2019

In deze editie:

Zon, zee, strand  en.... zelfstudie. Deze zomer special gaat over thuis (of op het stand) een studie volgen via Dirksen Opleidingen. Welke 10 studies zijn het meest populair?

Op elke leeftijd en op elk punt in je carrière kun je starten met een zelfstudie. Drie zelfstudie studenten vertellen je waarom zij een zelfstudie volgen. Oud-student Jan-Jelle Huizinga neemt ons in zijn blog mee in het bouwproces van zijn nieuwe huis. Hij schrijft deze keer over MQTT.

Verder in deze nieuwsbrief: de laatste mogelijkheid om je in te schrijven voor een intake voor de hbo-studies in september en bekijk onderaan onze actuele opleidingskalender.


Top tien zelfstudies

Je kennis uitbreiden met een studie waarbij je de vrijheid hebt om je eigen studietempo te bepalen en online begeleid wordt? Dat kan bij Dirksen Opleidingen! Hieronder een overzicht van onze top 10 meest populaire zelfstudies:

1. Basis elektronica
2. Basiskennis programmeren
3. Programmeren in C#
4. Elektrotechniek
5. PLC-programmeren
6. Programmeren in C
7. Programmeren in C++
8. Analoge elektronica
9. Elektriciteitsleer
10. C/C++ programmeur

Benieuwd naar ons gehele aanbod aan zelfstudies? Lees dan snel verder.

Lees verder >> 


Starten met een zelfstudie in de zomer? Doen!

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière, wil je bijblijven of nieuwe kennis opdoen? De zomer is de perfecte tijd om te starten met een zelfstudie. Combineer uitdagende cursussen met een leuk praktijkprogramma. 

Deze drie zelfstudie kandidaten doen het al. Dayhmian (35 jaar), Mariusz (46 jaar) en Johan (63 jaar) vertellen waarom zij een zelfstudie van Dirksen Opleidingen zijn gaan volgen.

Lees verder >>


Jan-Jelle Huizinga is een enthousiaste techneut en oud-student van Hogeschool Dirksen die deze keer blogt over MQTT. Hij vertelt hoe dit communicatieprotocol werkt en hoe hij zijn Domoticz server hiermee heeft verbonden. Omdat deze domotica installatie voor zijn nieuwbouw huis is, vertelt hij je ook graag wat over de wondere wereld van de aannemers en de elektrische installatie die zijn aannemer gaat plaatsen. 

Lees het blog van Jan-Jelle >>

 


Laatste kans om je aan te melden voor hbo-intake

Wil jij een hbo-opleiding in de ICT-telecom, Industriële automatisering of Chemische technologie volgen en in september starten? Dan is dit je laatste kans om je aan te melden voor een hbo-intake. Voor de start in september, verzorgen wij intakes t/m uiterlijk 16 augustus.

De intake is op ons kantoor in Elst (Gld.) en duurt gemiddeld een uur. Meld je nu aan!

Aanmelden intake >>