Nieuwsbrief juli 2017

In deze editie:

  • Praktijkgerichte hbo-opleidingen met sterke focus op de techniek
  • Een hbo-opleiding Industriële automatisering volgen, maar geen werkgever?
  • Zelf je hbo-studie bekostigen? Bekijk de financierings- en kortingsmogelijkheden
  • Leer een netwerk bestaande uit KNX-componenten ontwerpen, installeren en beheren

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Praktijkgerichte hbo-opleiding met sterke focus op de techniek

Halverwege september gaan we weer van start met onze erkende Associate degree- en bacheloropleidingen in de Industriële automatisering, Chemische technologie en ICT-telecom. Wil je een praktijkgerichte hbo-opleiding volgen met een sterke focus op de techniek en met veel aandacht voor jou dankzij kleinschalig onderwijs en een persoonlijke coach? Dan ontmoeten we je graag op onze webinar en intake.

Laatste kans
Wij organiseren nog één interactieve webinar en intake, voordat wij halverwege september starten met onze hbo-opleidingen:

  • Webinar: 22 augustus 2017 van 20:00u – 21:00u
  • Intake: 29 augustus 2017 van 16:30u - 20:30u in Maarssen.
Meld je nu aan. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Meer informatie en aanmelden >>

 

 


Een hbo-opleiding Industriële automatisering volgen, maar geen werkgever?

 

Hogeschool Dirksen biedt in samenwerking met een technisch detacheringsbureau een unieke mogelijkheid om werken en leren te combineren. Ben jij een ambitieuze techneut die interesse heeft in industriële automatisering en zich hierin verder wil specialiseren? Wil je een goed salaris verdienen en ondertussen opgeleid worden in de industriële automatisering?

Lees dan snel verder >>


Zelf je hbo-studie bekostigen? Bekijk de financierings- en kortingsmogelijkheden

 

Blijf jezelf ontwikkelen! Wil jij verder komen in je carrière met een technische Ad- of bacheloropleiding, maar draagt je werkgever niet bij aan de opleidingskosten? Het levanlanglerenkrediet en de vraagfinanciering bieden uitkomst.

Meer informatie >>


Leer een netwerk bestaande uit KNX-componenten ontwerpen, installeren en beheren

 

Na onze praktijkgerichte training KNX-installateur kun je aan potentiële opdrachtgevers de voordelen van een KNX-installatie uitleggen en vanuit een oplossingsvraag een ontwerp maken, dit realiseren en in bedrijfstellen. Je beschikt over zowel een technisch als commercieel inzicht in een KNX-installatie. Wij gaan uitgebreid in op het werken met KNX in praktijksituaties. Bovendien ben je na afloop van de training gecertificeerd KNX-installateur. Schrijf je nu en in start 14 september!

Meer informatie >>