Nieuwsbrief februari 2018

In deze editie:

  • Een ideale start in de tele- en datacommunicatie
  • HBO Technische informatica iets voor jou?
  • Kamerlid Diertens (D66) op werkbezoek bij Dirksen Opleidingen
  • Mobile School: alles wat je moet weten over mobiele netwerken

Met vriendelijke groeten, 

De redactie 
Dirksen Opleidingen


Een ideale start in de tele- en datacommunicatie

Het aantal toepassingen binnen de datacommunicatie blijft groeien met continu  toenemende snelheden en hoge eisen aan de beveiliging. Denk aan mobiele netwerken, draadloze datanetwerken en andere radioverbindingen. Wil je op compacte en praktijkgerichte wijze meer inzicht krijgen in de opbouw, toepassingen en beveiliging van datacommunicatie? Volg dan onze cursus Inleiding datacommunicatie. Een ideaal vertrekpunt van waaruit je je verder kunt ontwikkelen in de tele- en datacommunicatie. Deze cursus is nu ook te volgen met een halve praktijkdag op 6 maart, waarin jezelf een breedbandaansluiting leert maken met het thuisnetwerk.

Meer info >>


HBO Technische informatica iets voor jou?

 

Bij Hogeschool Dirksen combineer je je baan met een praktijkgerichte hbo-studie met intensieve begeleiding. Zo behaal je je Associate degree of Bachelor in de technische informatica terwijl je werkt! Wil jij ontdekken of één van de onderstaande tweejarige of vierjarige deeltijd hbo-studies ook iets voor jou is?

Meld je dan nu aan voor ons webinar op donderdag 22 maart van 19:30 tot 20:30 uur.

Meer info en aanmelden >>Kamerlid Diertens (D66) op werkbezoek bij Dirksen Opleidingen

 

De Rijksoverheid stimuleert volwassenen om te blijven leren. In het kader van het Leven Lang Leren, kwamen D66-kamerlid Antje Diertens samen met vertegenwoordigers van de NRTO, NOVI en Detamo op werkbezoek bij Dirksen Opleidingen. Wij gaven hen een rondleiding in ons trainingscentrum in Maarssen en demonstreerden onze manier van leren; praktijkgericht met alleen de noodzakelijke theorie. Diertens heeft tijdens haar werkbezoek uitgebreid met de studenten gesproken over de rol en het belang van een Leven Lang Leren.

Lees verder >>


Mobile School: alles wat je moet weten over mobiele netwerken

 

Wil jij antwoord krijgen op vragen als ‘Hoe zitten 2G, 3G en 4G mobiele netwerken in elkaar en hoe werkt VoLTE, Self Organising Networks, internationale roaming en handovers?’ Volg dan onze training Mobile School. Deze training is gericht op mensen die een breed overzicht willen over de huidige en toekomstige mobiele netwerken. Na deze training heb je een sterkere basis om netwerktechnologieën toe te passen in tal van domeinen en ben je een volwaardige gesprekspartner op het gebied van mobiele communicatie. De training bestaat uit 4 dagen verspreid over 2 weken en start 21 juni in Elst.

Meer info >>