Nieuwsbrief december 2017

In deze editie:

  • “Ik kan nu zelfstandig een huisinstallatie met KNX bouwen bij onze klanten”
  • Laatste kans: webinar en intake HBO Technische informatica
  • Domotica toepassingen in thuisnetwerken installeren en programmeren
  • Elektrotechniek: een goede start voor je carrière!
  • Monteur Fiber to the Home klantaansluitpunten
  • Kerstgroet

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


“Ik kan nu zelfstandig een huisinstallatie met KNX bouwen bij onze klanten”

Frans Verboom volgde bij Dirksen de vijfdaagse training KNX-installateur. Hij is teamleider van de afdeling MBO autotechniek op een ROC en heeft een passie voor  high-end audio en LP’s. Door een burn-out kwam hij in een re-integratietraject terecht, waarbij hij een verrassende wending maakte en nu gedetacheerd is als KNX-installateur bij zijn favoriete high-end audiowinkel.

Lees verder >>

 


Laatste kans: webinar en intake HBO Technische informatica

 

In februari gaan we weer van start met onze erkende Associate degree- en bacheloropleidingen binnen de Technische informatica. Voor die tijd organiseren wij nog één interactieve webinar en intake:

Webinar: 9 januari van 20:00u – 20:30u
Intake: 18 januari van 16:30u - 19:30u in Maarssen

Meld je nu aan >>


Domotica toepassingen in thuisnetwerken en programmeren

 

Wil jij een complete domotica-installatie in het consumentensegment kunnen installeren en programmeren? Volg dan onze training Domotica - IoT installatie op 7 en 14 maart en breng de theorie meteen in de praktijk! 

Meer info >>

Elektrotechniek: een goede start voor je carrière!

 

Wil je je ontwikkelen in de elektrotechniek of in de elektrische installatietechniek, maar heb je daarvoor nog geen achtergrond? Volg de cursus Elektrotechniek en maak op praktische wijze kennis met onderwerpen en toepassingen hieruit, zoals spanning, stroom, weerstand, accu's en relais en het gebruik van meetgereedschappen, zoals multimeters en spanningzoekers. Daarmee maak je een goede start in de elektrotechniek! Tijdens je studie werk je met een onderdelenpakket en een multimeter en word je online begeleid door een vakkundig docent.

Extra ondersteuning en praktijk? Schrijf je dan nu in en start 17 januari met deze cursus inclusief klassikale begeleiding.


Meer info >>


Monteur Fiber to the Home klantaansluitpunten

 

Voor medewerkers die klantaansluitpunten (gaan) realiseren in een FttH-netwerk verzorgen wij op 29 en 30 januari de training Monteur Fiber to the Home klantaansluitpunten. Na deze training kun je verschillende typen klantaansluitpunten maken, invoerkabels afwerken, glasvezels lassen en Triple-play glasboxen afmonteren.


Meer info >>


 

 

In het afgelopen jaar hebben wij weer met alle plezier en toewijding tal van mensen mogen voorzien in hun opleidingsbehoefte, waarvoor onze dank! Wij wensen je sfeervolle feestdagen en een gelukkig, gezond en leerzaam 2018!

Namens alle medewerkers van Dirksen Opleidingen