Nieuwsbrief december 2016

In deze editie:

  • Maak een grote sprong in je ontwikkeling en carrière
  • Eerste Nederlandse IoT-training voor managers
  • Raak bedreven met Windows 10
  • Laatste kans om je persoonlijke ontwikkelingsbudget 2016 te benutten

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


Maak een grote sprong in je ontwikkeling en carrière

Ad of bachelor in de Technische informatica terwijl je werkt! Wij gaan 24 januari 2017 van start met HBO Technische informatica. Ben je klaar om een grote sprong in je ontwikkeling en carrière te maken? Neem dan kosteloos deel aan onze uitgebreide en actieve intake op 10 januari 2017 (16:00 - 20:00 uur) in ons trainingscentrum in Maarssen. Waarom studeren bij Hogeschool Dirksen?

  • Intake voor de start van de opleiding = zekerheid voor student en werkgever
  • Je studeert flexibel en praktijkgericht met intensieve begeleiding. Zelfstudie met online begeleiding, persoonlijke coaching, colleges (20-25 per jaar) en praktijkopdrachten wisselen elkaar af.
  • Ons lesmateriaal sluit perfect aan op de marktwensen. Zo bestaan onze programma’s uit modules waarin je zowel technische ICT competenties ontwikkelt als de benodigde soft skills als leidinggeven, analyseren en presenteren.
  • Werkomgeving=leeromgeving en levert je zelfs studiepunten op!
  • Praktijkopdrachten en afstudeeropdracht = oplossing voor uitdaging in je organisatie.
  • Onze hbo-opleidingen zijn financieel erg aantrekkelijk:

 

Investering

Collegegeld per 12 maanden

€ 7500,-

Subsidieregeling praktijkleren (maximaal)

€ 2700,-

Subsidie vanuit de vraagfinanciering

€ 2500,-

Resterende collegegeld per 12 maanden

€ 2300,-*

* Het collegegeld is inclusief examen- en materiaalkosten.

Twijfel je nog? Volg ons hbo-webinar!
Op 8 december 2016 van 20:00 tot 21:00 uur houden wij een interactief webinar over HBO Technische informatica. Meld je nu aan en ontdek of een Associate degree- of bacheloropleiding binnen deze richting iets voor jou is.

Meer informatie en aanmelding gratis webinar en intake >>


Eerste Nederlandse IoT-training voor managers

 

Op 17 en 24 november 2016 verzorgden wij de training IoT technologie voor managers. Dit is de eerste IoT-training in Nederland voor het middenmanagement. Er is veel vraag naar concrete informatie over IoT op dit niveau. De training was dan ook in korte tijd volgeboekt en ook de aanmeldingen voor de eerstvolgende training op 15 en 22 december gaan snel. Na de nodige theorie over de  technieken, marktontwikkelingen en privacy brachten de deelnemers het geleerde in de praktijk met een  businesscase. In de businesscase bedachten de deelnemers in groepjes  wat nou een goed IoT-project of -product zou kunnen zijn, waarbij zij zowel de technische kant als de zakelijke aspecten (wat kost het en wat brengt het op) uitwerkten. Dit sprak de deelnemers met name aan. Uiteindelijk werden de businesscases aan elkaar gepresenteerd.

Paul Teixeira, hoofdredacteur van IoTJournaal.nl, kwam met het spontane verzoek of hij een reportage over deze training mag schrijven. Hij heeft op 24 november een middag deelgenomen aan de training IoT technologie voor managers en licht de businesscases uit in zijn reportage.

Reportage van IoTJournaal.nl >>


Raak bedreven met Windows 10

 

Ben jij helpdeskmedewerker, systeembeheerder, service thuismonteur of particulier en wil je snel bedreven raken met het besturingssysteem Windows 10? Train dan bij Dirksen je vaardigheid in het besturingssysteem Windows 10, zodat je je klanten optimaal kunt ondersteunen en adviseren en storingen kunt oplossen. Wij bieden een basis- en vervolgtraining Windows 10 aan:

 

Leerdoelen

Windows 10 basis
16 en 23 februari 2017

•  handigheid krijgen met de gebruikersinterface van Windows 10;
•  leren werken met het bestandsbeheer;
•  systeeminstellingen kunnen verrichten;
•  randapparatuur en verschillende veiligheidsniveaus kunnen instellen.

Windows 10 vervolg
6 en 20 april 2017

•  Windows 10 systemen controleren en wijzigen;
•  instellingen maken voor netwerkconfiguraties, draadloze netwerken en de noodzakelijke beveiligingen;
•  storingen oplossen en voorkomen en dataverlies tot een minimum beperken in geval van een calamiteit.Laatste kans om je persoonlijke ontwikkelingsbudget 2016 te benutten

 

Persoonlijk ontwikkelingsbudget 2016 nog niet besteed of nog geen aanspraak gemaakt op de stimuleringsregeling van je scholingsfonds? Blijf jezelf ontwikkelen, want opleiden loont. Je ontdekt, leert, past toe en groeit! Laat het dus niet onbenut en schrijf je vandaag nog in voor één van de trainingen die dit jaar of volgend jaar starten.