Nieuwsbrief december 2015

In deze editie:

  • VolkerWessels en Dirksen werken samen aan de ontwikkeling van medewerkers
  • ICT-bedrijven en ICT-afdelingen van bedrijven: pak 40% opleidingsvoordeel
  • Uitgelicht! Leerlijn Computer- en netwerktechniek
  • Laatste kans: benut uw  persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015

Met vriendelijke groeten,

De redactie
Dirksen Opleidingen


VolkerWessels en Dirksen werken samen aan de ontwikkeling van medewerkers

Uzelf en uw medewerkers blijven ontwikkelen is cruciaal voor een gezonde organisatie, zo ook voor VolkerWessels Telecom. Dirksen Opleidingen heeft het afgelopen jaar een intensieve bijdrage mogen leven aan de ontwikkeling van de medewerkers bij VolkerWessels Telecom. Wij blikken terug op onze samenwerking met Jantine ten Hove-Somaroe en Christa Blok, Training & Development bij VolkerWessels Telecom. Zij geven u hun kijk op training en ontwikkeling en het belang hiervan in hun organisatie.

Lees verder >>


ICT-bedrijven en ICT-afdelingen van bedrijven: pak 40% opleidingsvoordeel tot juni 2016

 

Als ICT-bedrijf of ICT-afdeling van een bedrijf kunt u maar liefst 40% subsidie ontvangen op veel van onze ICT- en telecomopleidingen dankzij het sectorplan van CA-ICT! Dit is nog mogelijk tot en met 31 mei 2016. Wees er snel bij, want op=op. Benieuwd naar de opleidingen die onder deze subsidie vallen en hoe u hier aanspraak op kunt maken?

Lees verder >>


Uitgelicht! Leerlijn Computer- en netwerktechniek

 

Zonder computers en netwerken, wordt er geen order ingevoerd, gaat er geen factuur de deur uit, kan er niet worden gemaild en komen er ook geen inkomsten binnen. U weet dan ook wanneer er een storing is aan de computers of het netwerk dit direct gevolgen heeft binnen uw organisatie of de organisatie waaraan uw ICT-diensten verleent. Dirksen Opleidingen ontwikkelt en onderhoudt uw competenties op het gebied van computer- en netwerktechniek voor optimaal functionerende ICT-voorzieningen binnen uw organisatie.
Bekijk onze leerlijn en maak uw keuze.

Lees verder >>


Laatste kans: benut uw  persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015

 

Uw persoonlijk ontwikkelingsbudget 2015 nog niet (volledig) besteed of nog geen aanspraak gemaakt op de stimuleringsregeling van uw scholingsfonds? Dit is uw laatste kans! Schrijf u dit jaar nog in voor één van onze trainingen of zelfstudies.

Lees verder >>